26. listopadu 2012 • 14:10

Průšvihář Tévez je bez řidičáku. Jeho obhájce se zlobí: On auto neřídil!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Manchesteru City Carlos Tévez nesmí v Británii řídit auto. Soud v severoanglickém Lancasteru dnes argentinskému útočníkovi prozatímně zakázal usednout za volant kvůli incidentu z letošního března. Právník útočníka však tvrdí, že Argentinec neměl být trestán, protože vůz neřídil.



Policie Téveze přistihla 28. března při překročení rychlosti u města Morecambe, kde hrál za rezervní tým City. Osmadvacetiletý fotbalista následně nebyl schopen předložit identifikační průkaz.

Tévez se dnešního stání nezúčastnil. Jeho právní zástupce uvedl, že Argentinec v inkriminovaném okamžiku vůz neřídil.

Bývalý hráč Manchesteru United a West Hamu měl problémy s policií i tento měsíc. Byl mu zabaven vůz Porsche Panamera, neboť fotbalista nebyl schopen předložit britský řidičský průkaz se všemi náležitostmi.

Dva dny nato Tévez při oslavě dvou gólů do sítě Aston Villy napodoboval řízení auta.

Argentinský útočník Carlos Tévez se umí rozparádit a občas si koleduje o průšvih. Do konfliktu se dostal i s manažerem Citizens Mancinim
Argentinský útočník Carlos Tévez se umí rozparádit a občas si koleduje o průšvih. Do konfliktu se dostal i s manažerem Citizens Mancinim

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud