10. ledna 2013 • 14:28

Kalendář na nic! V Portsmouthu na něj dali hráče, kteří už klub opustili

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle se nepovedlo! V Portsmouthu vyrobili fotbalový kalendář na rok 2013, už v lednu ale ztratil na hodnotě. Devět z dvanácti zobrazených hráčů totiž z klubu odešlo.



Fanoušci v přístavním městě nemají mnoho důvodů k radosti. Od posledního titulu uběhlo už 53 let, místo pokusu o návrat do Premier League spadnul klub ještě o patro níž a dnes hraje v Anglii až třetí ligu, kde se pohybuje na sestupových pozicích.

A teď ještě trapas s kalendářem. Když ho fanoušci otevřeli, nestačili se divit. Hned u devíti měsíců našli na něm hned snímky hráčů, kteří klub už opustili, nebo tak v nejbližší době učiní. Fanoušci si musí počkat až do března, kdy nalistují gibraltarského reprezentanta Liama Walkera. Ale kdo ví – třeba do jara v Portsmouthu také nevydrží.

Situace v klubu, za který v minulosti hrál třeba Milan Baroš či Patrik Berger, není kvůli dluhům vůbec růžová. Už dvakrát za poslední dva roky byla vyhlášena nucená správa. Loni na jaře dostalo výpověď 33 zaměstnanců včetně generálního ředitele Davida Lampitta, hráči museli souhlasit s pozdržením výplat.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud