17. ledna 2013 • 11:08

Nejdřív gól po ruce a teď... Suárez se přiznal k filmování!

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podváděl jsem! Útočník Liverpoolu Luis Suarez promluvil otevřeně o tom, jak zkoušel nafilmovat penaltu v ligovém utkání proti Stoke. „Potřebovali jsme zvítězit,“ zdůvodnil to kontroverzní uruguayský fotbalista.



Kvůli kontroverzní pověsti není Suárez v Premier League příliš oblíbený. Ani nynějším doznáním si pověst vůbec nevylepšil.

Luis Suaréz zařídil pro Liverpool penaltu i při prosincovém utkání se Stoke. Ani napodruhé se Reds vítězství nedočkali a prohráli 1:3. Luis Suaréz zařídil pro Liverpool penaltu i při prosincovém utkání se Stoke. Ani napodruhé se Reds vítězství nedočkali a prohráli 1:3.Foto Profimedia.cz
Když v říjnovém utkání se Stoke padl k zemi, bylo i při pohledu z dálky zřejmé, že se na zemi ocitl hlavně vlastním přičiněním - a rozhodčí se také nachytat nenechal. „Fotbal je prostě takový. Někdy na hřišti něco takového provedete a pak se sám sebe ptáte: Proč jsem to zatraceně udělal?“ uvedl v rozhovoru pro televizní kanál Fox News Argentina.

Důvody, které Suareze vedly k samovolnému pádu, byly zřejmé. „Doma jsme se Stoke nechtěli jen remizovat.“

Pod palbou kritiky se Suárez ocitl už podruhé v krátké době. V nedávném pohárovém zápase s Mansfieldem vstřelil rozhodující gól poté, co si zpracoval míč rukou. „Tohle ale zrovna byla náhoda,“ vidí rozdíly v porovnání obou situací.

Přesto si Suárez myslí, že jeho nepříznivý mediální obraz má na svědomí především někdo jiný. „Ve Velké Británii kontroluje média Manchester United,“ opřel se do tradičního rivala Liverpoolu.

VIDEO | Podívejte se na nafilmovaný pád Luise Suáreze

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud