17. ledna 2013 • 12:04

Hazard z Chelsea dal krásný gól, Southampton vyrovnal ještě hezčím!

Autor: mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

SESTŘIH Z PREMIER LEAGUE | Během prvního poločasu splnili roli favorita, jenže pak mohli fotbalisté Chelsea litovat. V utkání anglické Premier League proti Southamptonu si ve druhém dějství nechali vzít dvoubrankový náskok a museli se spokojit s bodem za remízu 2:2.



Chelsea pod vedením kouče Rafaela Beníteze do včerejšího zápasu se Southamptonem vstupovala sice s úctyhodnou bilancí pěti vítězství z v šesti zápasech Premier League, jenže zdání klame. Alespoň v domácím prostředí. Na Stamford Bridge se totiž Chelsea trápí, z posledních šesti domácích ligových utkání vyhrála jen jedinkrát a neveselou sérii prodloužila i proti Southamptonu.

Roli favorita přitom "Blues" potvrdili už v prvním poločase, když se ani ne po půl hodině hry trefila posila z Newcastlu Demba Ba. Ve 45. minutě se pak do další slibné šance dostal Ramires, jenže míč napálil jen do břevna, ale z jeho nepovedené střely se stala asistence pro druhý gól domácích!

U odraženého míče byl totiž jako první Eden Hazard, nechal ho dvakrát spadnout – a nechytatelně ho levačkou poslal za záda southamptonského brankáře Boruce. Jenže ve druhém poločase opět udeřila prokletá domácí forma Chelsea.

Sestřih utkání Chelsea - Southampton 2:2
Video se připravuje ...

Nejprve dal Southamptonu naději svým gólem Rickie Lambert, patnáct minut před koncem zápasu se jeho spoluhráč Jason Puncheon rozhodl dokázat, že co dokáže hvězdný Hazard, umí anglické křídlo Southamptonu ještě líp. Jedním dotekem si zpracoval dlouhý pas zleva, druhým vyslal parádní pumelicí, kterou překonal bezmocného brankáře Čecha.

Krásný gól na konečných 2:2 sice potěšil fanoušky hostů, ale Chelsea odsoudil k další domácí remíze. A Stamford Bridge už potřetí v řadě vypískal kouče Beníteze...

Tenhle pokus Edenu Hazardovi nevyšel. Ale jeho gól na 2:0 už stál za to!
Tenhle pokus Edenu Hazardovi nevyšel. Ale jeho gól na 2:0 už stál za to!

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud