3. února 2013 • 16:28

Mancini šokuje! Vezme vlajku United a půjde fandit proti Realu

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Manchester United bude mít v Lize mistrů na své straně fanouška, jakého ani nečekal. Držet palce „Rudým ďáblům“ bude i italský manažer Citizens Roberto Mancini. Tomu by se zamlouvalo, kdyby United prošli dál v Champions League a tříštili síly. Pak by prý jeho Citizens zvýšili naději na obhajobu titulu. Proto je připravený obléct si klubové barvy United a držet palce týmu z Old Trafford. Pokud by to vážně udělal, Anglie by byla na nohou! Už od 17:00 sledujte ONLINE ze zápasu Manchesteru City s Liverpoolem na iSport.cz.



Manchester City si proti Realu Madrid sám v téhle sezoně zahrál, a tak dobře ví, že se United bude hodit každá pomoc v bitvě s gigantem.

„Chtěl bych, aby United porazili Real. Znamenalo by to, že by na Fergusonův tým čekaly další dva náročné zápasy. Půjdu na stadion a budu fandit United. Když to pomůže, klidně s červenobílou vlajkou,“ hlásí trochu v nadsázce.

„Ale hrát proti Realu je těžké, jsou jedním z nejlepších týmů na světě. S Barcelonou. Mají neuvěřitelné hráče, fantastickou historii. United to budou mít hodně složité, aby je porazili a vyřadili. Čeká je opravdu TOP klub,“ neskrývá Mancini.

Pokud by ale tým z Old Trafford uspěl, pak prý ožije naděje City na obhajobu mistrovského titlu v Anglii. „Zbytek sezony máme v City mnohem lehčí,“ uznal. „Nás čeká už jen Premier League a FA Cup. Na tyhle soutěže se budeme soustředit.“

Ani v současné situaci prý ale nikdo na Etihad Stadium nepanikaří. „Je jasné, že na titul myslíme my i United. A vzpomeňte si na minulý rok, tam bylo vidět, že se dá stáhnout i během šesti zápasů velké manko. Teď je před námi ještě čtrnáct zápasů,“ nevzdává se myšlenek na titul Mancini.

„Stát se může cokoliv, budeme bojovat do poslední minuty a pamatujeme si na minulou sezonu,“ usmál se manažer Citizens.

Sám si dobře uvědomuje, že budou muset dávat více branek i jeho hvězdní útočníci Edin Džeko, Sergio Agüero a Carlos Tevez. Ti dali dohromady v této sezoně jen třicet gólů (11, 10 a 9 gólů), v posledních třech duelech ale nepřidali ani branku.

„Nevím, proč je gólů méně. Taky nám scházejí trefy Maria Balotelliho. Ten dal v minulé sezoně třináct gólů, takže je jasné, že s nimi bychom měli klidně o pět bodů více,“ soudí Mancini.

„Někdy ale prostě máte zápasy, kdy můžete hrát třeba sto minut a gól prostě nedáte. I tak ale věřím tomu, že jsme směrem dopředu hodně silní a góly dávat budeme.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud