4. února 2013 • 13:23

Manažer Watfordu Zola se klaní střelci Vydrovi. Byl opět vynikající!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nechat sedět Matěje Vydru, to se nevyplácí. Jakmile fotbalový zabiják v dresu Watfordu nastoupí v základní sestavě, dá soupeři gól. Mladý střelec připomíná válec, pohrává si se soupeři v druhé anglické lize a valí se na něj chvála. „Byl opět vynikající,“ složil poklonu českému reprezentantovi manažer Watfordu Gianfranco Zola.



Manažer Watfordu si uprostřed minulého týdne dovolil neskutečný luxus. V utkání proti Bristolu City, který byl tehdy na posledním místě tabulky, nechal českého snajpra mezi náhradníky. Na plac šel Vydra až na poslední půlhodinu a Watford prohrál.

Nic podobného už se proti Boltonu v sobotu neopakovalo. A Vydra opět úřadoval, když gólem pomohl k výhře 2:1.

„Matěj pořád potvrzuje ohromnou kvalitu, to je důvod, proč o něj mělo během zimy zájem tolik týmů. Nepolevuje, je to hráč, který má charakter, je vynikající,“ pokračoval Zola. „Proti Boltonu ale podalo skvělý výkon víc hráčů z naší sestavy.“

Zkušeného manažera těšilo, že se tým zvedl po nepříjemném propadáku s Bristolem. „Bolton byl silným soupeřem a my jsme tvrdě pracovali, abychom ho porazili. Nebylo to jednoduché, ale dokázali jsme to. Jsem hrdý na náš výkon,“ dodal.

Vydra během osmi posledních zápasů, do nichž zasáhl, vstřelil jedenáct gólů. V sezoně se trefil už devatenáctkrát a dá se čekat, že pokud mu forma vydrží, bude s v létě stěhovat do Premier League.

Už během zimy registroval hráčův manažer nabídky z nejvyšší anglické soutěže, ale vše se odložilo na léto. To může být z Vydry opravdový přestupový hit.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud