23. února 2013 • 18:32

Vydra řádí dál. Bombarďák Watfordu dal dvacátý gól v sezoně

Autor: ČTK, rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Anglie se klaní českému střelci Matěji Vydorvi. Útočník Watfordu přispěl svým dvacátým gólem v sezoně k výhře svého týmu 2:1 nad Derby. Vydrův tým zvítězil v utkání druhé anglické ligy potřetí v řadě a i díky souběžné porážce Hullu 1:4 s Boltonem se posunul na druhou příčku.



Vydra zažil střelecky mimořádný leden, ale na jubilejní dvacátý úspěch v ročníku čekal čtyři zápasy. Čekání ukončil trefou o tyč v 35. minutě.

Těsně před poločasem musel střídat kvůli zranění zkušený brankář Manuel Almunia, jeho náhradník Jonathan Bond však inkasoval až v závěru, kdy už po brance Joela Ekstranda vedl Watford 2:0.

Vydra vydržel na hřišti do 87. minuty, jeho český spoluhráč Daniel Pudil se na trávník kvůli nemoci nedostal.

Watford se díky výrazně aktivní střelecké bilanci posunul o skóre před Hull na druhé místo, které zajišťuje přímý postup do Premier League.

Anglická druhá fotbalová liga - 34. kolo: Blackburn - Leeds 0:0, Blackpool - Leicester 0:0, Bolton - Hull 4:1, Brighton - Burnley 1:0, Bristol - Barnsley 5:3, Charlton - Nottingham 0:2, Huddersfield - Ipswich 0:0, Peterborough - Birmingham 0:2, Sheffield Wednesday - Crystal Palace 1:0, Watford - Derby 2:1 (první gól domácích Vydra), ještě se hraje od 18:20 Middlesbrough - Millwall.

Matěj Vydra v utkání proti Manchesteru City. Mladý útočník chytl v Anglii životní formu, je nejlepším střelcem Watfordu. Na kontě už má dvacet gólů
Matěj Vydra v utkání proti Manchesteru City. Mladý útočník chytl v Anglii životní formu, je nejlepším střelcem Watfordu. Na kontě už má dvacet gólů

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud