21. března 2013 • 13:15

Pocta pro Vydru! Útočník Watfordu je v nominaci na Hráče roku

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová sezona je v plném proudu, útočník Watfordu Matěj Vydra se ale dočkal první odměny. Český reprezentant byl totiž nominován na cenu pro nejlepšího hráče druhé anglické ligy a také na cenu pro nejlepšího mladého hráče této soutěže. Jeho kanonády v této sezoně udivují Anglii a tak není překvapením, že se Vydra dostal mezi elitu.



Experti mají jasno, že se český bombarďák v létě bude stěhovat do Premier League. Dvacetiletý hráč dal v této sezoně za Watford 20 gólů. V období mezi prosincem a lednem to pak bylo Vydrovo galapředstavení. Tam zaznamenal deset branek během sedmi utkání.

Český střelec má ale v anketách silné konkurenty. O cenu pro nejlepšího hráče soutěže bude bojovat s nejlepším střelcem druhé ligy Glennem Murraym z Crystal Palace (29 gólů) a synem bývalého kapitána anglické reprezentace Tomem Incem hrajícího za Blackpool.

V kategorii talentů mu pak budou soupeři opět Tom Ince a Wilfried Zaha z Crystal Palace, který ale má v kapse smlouvu s Manchesterem United.



Richard Heaselgrave, obchodní ředitel The Football League, řekl: „Tyto ceny mají ocenit skvělou práci hráčů. Rád bych popřál všem nominován hodně štěstí a už nyní se těšíme na vyhlášení vítězů.“

V minulosti se trofeje v těchto kategoriích dočkali třeba Phil Jagielka (2006), Kevin Phillips (2008) a Kevin Nolan (2010). Výsledky hlasování manažerů budou vyhlášeny v neděli. Vydra se ale slávy nezúčastní, protože se bude s českou reprezentací připravovat na kvalifikační zápas v Arménii.

V dresu Watfordu střílí Matěj Vydra jeden gól za druhým
V dresu Watfordu střílí Matěj Vydra jeden gól za druhým

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud