29. března 2013 • 13:17

Rooney střílel poslepu. Nejdřív padal na zem, pak se krásně trefil

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tolik vynikajících útočníků na jednom místě se sejde málokdy. Andy Cole a Dwight Yorke reprezentovali generaci Manchesteru United, která vyhrála Ligu mistrův roce 1999. Svoje schopnosti porovnali s trojicí Wayne Rooney, Javier Hernandez a Danny Welbeck- ti zase střílejí góly na Old Trafford nyní.



Aby to neměli moc jednoduché nasadili si přes oči stínítka. Dobrý fotbalista přece musí umět přihrávat i střílet poslepu. To se následně ukázalo v praxi. Andy Cole ze strany poslal balon a Dwight Yorke hlavou poslal míč do sítě. Nádhera! „Věř svému parťákovi,“ radoval se Yorke z gólu poslepu.

Pak přišla řada na současnou partu. Před branku se postavil Rooney a první dva pokusy se mu vůbec nepovedly. Nejdřív ho balon letící od Welbecka trefil do hlavy a padl skácel k zemi. Potom se pověsil do vzduchu a zkusil míč poslat do sítě nůžkami… A úplně minul. Ale napotřetí už to vyšlo. Rooney našel poslepu míč ve vzduchu a z voleje ho poslal do sítě. Také dobrá práce!

Jen se potvrdilo, že v kabině United seděli skvělí útočníci dnes i v minulosti.

VIDEO | Podívejte se na souboj útočníků Manchesteru United

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud