8. dubna 2013 • 10:15

Rosického trefy, obrat Chelsea. Podívejte se na góly z Anglie

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

SESTŘIHY PREMIER LEAGUE | Dvaatřicáté kolo anglické Premier League muselo české fanoušky nejlepší soutěže světa potěšit. Reprezentační kapitán Tomáš Rosický si totiž v zápase svého Arsenalu proti West Bromu připsal hned dva góly, brankář Petr Čech pak přispěl k obratu Chelsea nad Sunderlandem.



Fotbalisté Chelsea s brankářem Petrem Čechem v roli kapitána otočili ve 32. kole anglické ligy zápas se Sunderlandem. Po výhře 2:1 se vrátili na třetí místo tabulky o skóre před Tottenham, který ztratil body kvůli domácí remíze 2:2 s Evertonem.

Sestřih utkání Chelsea - Sunderland 2:1
Video se připravuje ...

Tottenham remizoval doma s Evertonem 2:2 a o body přišel již v třetím z posledních čtyř duelů. Na svého úhlavního rivala Arsenal má na čtvrtém místě tabulky k dobru už jen dva body, navíc odehrál o zápas víc.

Sestřih utkání Tottenham - Everton 2:2
Video se připravuje ...

Tomáš Rosický při svém pátém ligovém startu za Arsenal v sezoně rozhodl ve 32. kole dvěma góly o vítězství 2:1 na hřišti fotbalistů West Bromwiche. Český reprezentační kapitán se v Premier League trefil poprvé od loňského února.

Sestřih utkání West Brom - Arsenal
Video se připravuje ...

Poslední Reading podlehl doma Southamptonu 0:2 a utrpěl sedmou porážku za sebou. Stejně dlouhou sérii neúspěchů zaznamenali svěřenci trenéra Briana McDermotta už na podzim na přelomu listopadu a prosince.

Sestřih utkání Reading - Southampton 0:2
Video se připravuje ...

32. kolo nebylo šťastné pro fotbalisty Liverpoolu, celek bojující o evropské poháry totiž zaváhal s outsidery z West Hamu. Na domácím hřišti Liverpool nedokázal proměnit své šance a uhrál jen bezbrankovou remízu.

Sestřih utkání Liverpool - West Ham
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud