4. července 2013 • 10:24

Chelsea hlásí další posilu! Talent, který nabíjel na góly Bonymu

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | José Mourinho může pro příští sezonu počítat s dalším přírůstkem do "modré rodiny". Chelsea koupila z Vitesse Arnhem teprve dvacetiletého záložníka Marka van Ginkela. Podle britského tisku se jeho cena vyhoupla na 8 milionů liber (245 milionů korun).



"S Arnhemem jsme dosáhli dohody. Marco van Ginkel nyní podstoupí zdravotní prohlídku, poté podepíše smlouvu," informuje Chelsea na klubovém webu.

Dvacetiletý záložník, který reprezentoval Nizozemsko na evropském šampionátu do 21 let a vloni si odbyl debut v seniorské reprezentaci, přestoupil na Stamford Bridge v přepočtu za 245 milionů korun. V Arnhemu, kde hrál vedle Tomáše Kalase či Bonyho Wilfrieda, měl smlouvu ještě na dva roky.

VIDEO | Tohle Van Ginkel umí

Jde o druhý přestup Chelsea pod vládou Josého Mourinho. Před několika dny se "blues" upsal André Schürrle.

Mourinho by rád po odchodu gólmana Rossa Turnabulla přivedl také novou brankářskou dvojku, která bude krýt záda Petru Čechovi. Tou by mohl být John Ruddy z Norwiche. Chelsea údajně vylepšila původní nabídku 5 milionů liber, která byla smetena ze stolu.

Marco van GinkelFoto Reuters

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud