7. července 2013 • 11:21

Thiago do United? Barcelona už ho vymazala z týmové fotografie

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě před pár dny představoval španělský záložník Thiago Alcantara se svými spoluhráči dresy Barcelony pro novou sezonu. Teď je vše jinak. Britské deníky spekulují, že má namířeno do Manchesteru United, který za něj nabízí 17,5 milionů liber, v přepočtu 525 milionů korun.



Vedení katalánského klubu přestup španělského reprezentanta nepotvrdilo, z úvodní fotografie na účtu Barcelony na Instagramu, na které hráči představují dresy pro domácí a venkovní zápasy příští sezony, ho ale v sobotu večer raději vymazalo.

Thiagův otec Mazinho, mistr světa s Brazílií z roku 1994, navíc údajně nabídl svou restauraci Campechano, kterou v Barceloně vlastní, k prodeji. Že by očekával brzký přesun za synem do Anglie?

Trenér United David Moyes příchod barcelonského záložníka odmítl komentovat, zdroj z hráčova blízkého okolí ale odchod z Nou Campu považuje za jistý. A to i přesto, že má v týmu smlouvu ještě na dva roky.

Thiago totiž v minulé sezoně plnil jen roli náhradníka, v sedmadvaceti ligových duelech dal dvě branky. A pokud chce ofenzivní záložník pomýšlet na účast na mistrovství světa v Brazílii, musí pravidelně nastupovat, což mu konkurence Fabregase, Xaviho a Iniesty neumožňuje.

O talentovaného hráče, který nastoupil třikrát za seniorskou španělskou reprezentaci a nedávno pomohl hattrickem proti Itálii jednadvacítce k titulu mistrů Evropy, projevil zájem i trenér úřadujícího vítěze Ligy mistrů Bayernu Mnichov Pep Guardiola.

Zdroj blízký Thiagovi ale pro britský deník The Sun uvedl, že Thiago by si raději vyzkoušel Premier League, kterou miluje. Tak uvidíme.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud