23. července 2013 • 16:03

United v přípravě hoří, pod Moyesem prohráli druhý ze tří zápasů

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalistům Manchesteru United se zatím pod novým trenérem Davidem Moyesem příliš nedaří. Anglický mistr dnes v Jokohamě podlehl tamním Marinos 2:3 a prohrál druhý ze tří dosavadních přípravných zápasů.



United prohrávali od 27. vteřiny po brance brazilského útočníka Marquinhose, ještě do konce poločasu ale skóre otočili. Nejdřív se trefil záložník Jesse Lingard a do vedení hostující celek poslal vlastní gól obránce Masakazua Tašira.

Jokohama vyrovnala krátce po přestávce díky dalšímu Brazilci v sestavě Fabiovi a cenné vítězství nad dvacetinásobným anglickým šampionem domácím zařídil tři minuty před koncem Jošihito Fudžita.

United tak v přípravě pod Moyesem, který k týmu přišel po minulé sezoně z Evertonu a nahradil slavného Alexe Fergusona, prohráli druhý ze tří zápasů. V přípravě zatím podlehli výběru thajské ligy 0:1 a poté rozstříleli výběr australské nejvyšší soutěže 5:1.

Na asijském turné ještě manchesterský celek čekají zápasy s Ósakou a hongkongským týmem Kitchee. Poté mají United na programu duely s AIK Stockholm a na závěr přípravy nastoupí proti Seville.

Do nové sezony vstoupí 11. srpna zápasem o anglický Superpohár proti druholigovému Wiganu a Premier League odstartují o týden později na hřišti Swansea.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud