10. srpna 2013 • 16:00

Rooney se už loučil se spoluhráči: Jdu do Chelsea, mějte se hezky!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

A je to! Wayne Rooney odchází do Chelsea. Ne, neděste se. Transfer ještě není upečený. Za hotový ho ale považuje anglický útočník. Svůj odchod již oznámil svým spoluhráčům v Manchesteru United.



O Rooneyho usiluje delší dobu manažer José Mourinho, který přiznal, že na něj bude čekat klidně až do posledního transferové dne. Na anglického útočníka podal dvě nabídky, ale s žádnou neuspěl. Vedení United obě smetlo ze stolu.

„Waynea neprodáme, zůstane u nás,“ vzkázal několikrát do Londýna kouč David Moyes.

Jenomže Rooneyho nespokojenost narůstá. A podle klubového zdroje ESPN je stoprocentně přesvědčený, že oblékne modrý dres. Což prý také řekl svým spoluhráčům, s některými se už dokonce loučil.

Ne všichni v kabině United jsou z jeho kroku nadšeni. Zejména starší hráči vyjádřili své znepokojení nad Rooneyho chováním, který ignoroval jejich přání, aby na Old Trafford setrval.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud