Jan Podroužek
16. srpna 2013 • 12:08

Bony začíná proti United! Přidá další góly anglickému mistrovi?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na hlavní domovské stránce stojí obránce Ashley Williams a drží ceduli: „Jsi připraven?“ Je to jasný vzkaz. Signál, že svět zase po sportovní stránce o trochu zbohatne. Zítra startuje anglická liga a šlágr je daný. Swansea vyběhne doma v půl sedmé i s bývalým sparťanem Bonym Wilfriedem na Manchester United!



Víte, jaká bude hlavní tvář zápasového programu na stadionu Liberty? Až usednou fanoušci do sedadel a pod nimi se roztančí rozcvička Swansea a Manchesteru United, z klubového magazínu, z jeho titulní strany bude koukat Bony Wilfried. Mimochodem, 76 stránek, cena 3 libry.

Chlapík z Pobřeží Slonoviny, kterému k přestupu do Anglie pogratuloval i věhlasný kolega z reprezentace Didier Drogba, je jedním z hlavních taháků úvodního duelu. Na tělo natáhne dres s desítkou. Poslechne si, že se vešel do základní sestavy a nejdražší posila v historii klubu poprvé vyběhne do Premier League.

Ostrovní média počítají s tím, že 24letý útočník nastoupí vepředu s Michuem a Nathanem Dyerem. Na internetu se ale objevily menší pochybnosti o tom, zda bude fit po reprezentačním duelu s Mexikem. O tom se prý rozhodne definitivně až dnes.

„Tenhle zápas bude sledovat skoro celý svět. A jestli na hráče padne nervozita, jak na naše, tak na hosty, bude to výhoda pro nás,“ je si jistý Leon Britton, záložník Swansea.

V táboře United dobře vědí, kdo je v prvním kole čeká. „Swansea vyhrála ligový pohár a pod Michaelem Laudrupem hraje skvělý fotbal. Zápas na Liberty Stadium bude pro Manchester skutečný test,“ vykládá Dwight Yorke bývalý kanonýr ďáblů.

Program prvního kola Premier League:
Sobota
13:45 Liverpool-Stoke
16:00 Arsenal (Rosický) -Aston Villa
16:00 Norwich-Everton
16:00 Sunderland-Fulham
16:00 West Bromwich (Vydra) -Southampton
16:00 West Ham-Cardiff
18:30 Swansea-Manchester United

Neděle
14:30 Crystal Palace-Tottenham
17:00 Chelsea (Čech) -Hull

Pondělí
21:00 Manchester City-Newcastle

Bony WilfriedFoto ČTK/AP

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud