17. srpna 2013 • 21:11

Hrůza! Sagna si při pádu málem zlomil vaz, fit není ani Rosický

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Dallas - Vegas 2:1. Faksa rozhodl o postupu
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Arsenalu Bacary Sagna si málem zlomil vaz, po krkolomném pádu přes útočníka Aston Villy Bentekeho spadl ošklivě z výšky na záda a krk. Francouz měl ohromnou kliku, byl sice v nastavení střídán, ale hrozivě vyhlížející pád snad přečkal bez vážného zranění. Arsenal prohrál na startu sezony doma 1:3.



V základní sestavě „kanonýrů“ nastoupil český záložník Tomáš Rosický, podílel se na první brance Arsenalu, ale krachu nezabránil. Navíc měl podle kouče Wengera při utkání zdravotní problémy.

VIDEO: Podívejte se na hrozivý pád obránce Arsenalu Sagny.

„Během zápasu jsme museli střídat kvůli zranění Oxlade-Chamberlaina, Gibbse i Sagnu. Sagna a Rosický mají problém, uvidíme, jak bude schopný Wilshere odehrát příště celých devadesát minut, Ramsey má pro změnu nakopnutý kotník,“ počítal marody Wenger.

MATCH OVERVIEW LEGACY
17. 8. • 16:00
Arsenal FC
Arsenal FC
1:3
ONLINE
17. srpna
16:00
Aston Villa FC
Aston Villa FC
Góly

Domácí: 6. Giroud

Hosté: 22. Benteke, 61. Benteke, 86. Luna

Sestavy

Domácí: Szczesny – Sagna (90+4. Podolski), Mertesacker, Koscielny, Gibbs (28. Jenkinson) – Walcott, Ramsey, Wilshere (C), Rosický, Oxlade-Chamberlain (46. Cazorla) – Giroud

Hosté: Guzan – Lowton, Vlaar (C), Baker (17. Clark), Luna – El Ahmadi, Westwood, Delph – Weimann (87. Bacuna), Benteke, Agbonlahor

Náhradníci

Domácí: Fabianski, Jenkinson, Cazorla, Frimpong, Podolski, Sanogo, Gnabry

Hosté: Steer, Okore, Clark, Bacuna, Tonev, Helenius, Bowery

Karty

Domácí: Szczesny, Wilshere, Koscielny, Koscielny (č), Cazorla

Hosté: Vlaar, Luna, Benteke, Westwood, Agbonlahor

Rozhodčí

Anthony Taylor – Harry Lennard, Mick McDonough

Stadion

Emirates Stadium, London

Ten si kromě porážky musel prožít hroznou chvíli, když se po vzdušném souboji s Bentekem poroučel z velké výšky k zemi obránce Bacary Sagna. Ten dopadl z výšky na záda a krk, prohnul se jako luk a vypadalo to, že pád může skončit ošklivým zraněním. To se sice nestalo, ale hráč byl střídán.

Wenger se dostal pod palbu kritiky při hodnocení posílení týmu. „Chtěli jsme koupit hráče, měli jsme vybrané ty správné hráče, ale nebyli jsme jediní, kdo je chtěl,“ připustil porážku v honbě za posilami francouzský manažer. „Musíme se zaměřit na práci s hráči, které máme. I s tímhle týmem jsme měli tenhle zápas vyhrát,“ dodal manažer Arsenalu.

Po sobotním utkání si stěžoval na nepřízeň arbitrů. Vadila mu především druhá odpískaná penalta. „To, že sudí Taylor odpískal druhou penaltu mě překvapilo. Ale byla tam celá řada věcí v naší hře, co mě nemile zaskočilo,“ přiznal nakonec zklamaný kouč Arsenalu Arséne Wenger.

Rozhodčí Taylor rozdal během zápasu Premier League hodně žlutých a jednu červenou kartu. Kouč Arsenalu Wenger počítal po utkání marody a naštvaný byl kvůli odpískání druhé penalty
Rozhodčí Taylor rozdal během zápasu Premier League hodně žlutých a jednu červenou kartu. Kouč Arsenalu Wenger počítal po utkání marody a naštvaný byl kvůli odpískání druhé penalty

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud