13. září 2013 • 16:28

Vyprodáno za 20 minut! Ferguson táhne i jako spisovatel

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sir Alex Ferguson vábí své příznivce i po svém odchodu do trenérského důchodu. Na představení oficiální autobiografie bývalého trenéra Manchesteru United byly vstupenky vyprodány během chvíle.



Jasným důkazem, že fanoušci United na svého nejúspěšnějšího a nejdéle sloužícího trenéra v historii klubu jen tak nezapomněli, je fakt, že poté co se začaly prodávat vstupenky na setkání se samotným Fergusonem, bylo vyprodáno již dvacet minut po spuštění prodeje.

Ferguson, který na lavičce United skončil v květnu tohoto roku, pojmenoval svoji knihu jednoduše: Má autobiografie. Uvnitř by se měli čtenáři dozvědět všechny pikantnosti a historky z 27 let, které strávil v Manchesteru United.

Propagační turné mohou fanoušci navštívit na pěti vybraných místech po Velké Británii a Irsku, kde bude jistě možné diskutovat o bohaté kariéře jednasedmdesátiletého Skota na lavičce United. První setkání se uskuteční 28. října.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud