22. září 2013 • 19:33

VIDEO: Agüerova pompéznost a Nasriho oslava s praporkem

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zakončit v nevýhodné pozici, v rychlosti a ještě vstřelit gól? Sergio Agüero vytěžil ze situace, která by pro jiné byla beznadějná, úvodní branku v manchesterském derby (4:1). Opět prokázal kvalitu. Opět byl nezastavitelnou mašinou.



První gólová akce v podání Manchesteru City byla mňamka. Nasri nejprve na levém křídle zamotal hlavu obránci Smallingovi tak, aby záhy patičkou posunul balon na rozběhnutého Kolarova. Následný centr nebyl ideální. Ale vadilo to? Ne! Před brankou byl totiž Agüero, který umí zakončit z jakékoliv obtížné pozice. Natáhl nohu a praštil do balonu. Bum! Oslava "citizens" zahájena.

VIDEO | První gól Sergia Agüera do sítě United

To byl ale jenom začátek ostudného konce United. Argentinský útočník, který zlobil už v úterním zápase s Plzní, přidal druhý gól těsně po přestávce. S přispěním parťáka z útoku Negreda, který odvedl obrovské penzum práce. Agüerovi naservíroval míč přímo před branku.

Po jedné brance přispěli k debaklu United také Yaya Touré a Samir Nasri. Druhý jmenovaný ji navíc okořenil netradiční oslavou. V závalu euforie se rozběhl a zaboxoval si do rohového praporku.

Moc dobře věděl, že nejenže se svými kolegy zostudili největšího rivala v dějinách klubu, ale také se postarali o spekulace, které na Old Trafford přilétnou v následujících dnech: Svěřil Sir Alex Ferguson manažerské křeslo správnému muži? Jak se fanoušci a vedení klubu postaví po výprasku k Davidu Moyesovi?

VIDEO | Samir Nasri, jeho gól a následná oslava

Zklamaní fotbalisté Manchesteru United.
Zklamaní fotbalisté Manchesteru United.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud