13. ledna 2014 • 12:44

Neuznaný gól Newcastlu a ostrá hádka trenérů: Ty zk****ná p*čo!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Totální vztek a nepříčetnost. Trenér Newcastlu Alan Pardew po neuznané brance urážel svého protějška Manuela Pellegriniho. „Jsi stará zk****ná p*ča!“ řval na kouče Manchesteru City. S odstupem času se za vulgarity omluvil, ovšem názor na špatný výkon sudích nezměnil: „Ten gól měl platit!“



V nedělním zápase s Manchesterem City (0:2) rozhodčí neuznali branku fotbalistům Newcastlu, kteří ji považovali za regulérní. Co ale dopálilo kouče Pardewa natolik, že vyřkl tolik neslušných slov? Patrně Pellegriniho snaha hájit rozhodčí.

„Jejich verdikt je správný,“ zastal se sudích.

V tu chvíli trenér Newcastlu vybuchl. Nechal se unést. Nekontroloval se. „Ztichni, ty stará zk*****á p*čo!“ křičel na chilského kouče. Vše zachytily televizní kamery, později se Pardew za vulgární urážky omluvil.

„Slyšel jsem moje komentáře a omlouvám se za ně,“ uvedl Pardew s tím, že v takových situacích si trenéři vždycky řeknou něco nepříjemného. „Ale není běžné takhle pokřikovat,“ uznal s odstupem. „Manuelovi jsem se omluvil a naštěstí to přijal.“

S verdiktem ale i nadále nesouhlasí. Chtěl branku uznat, cítí se v právu. V ofsajdu stojící Yoan Gouffran při střele Cheicka Tiotého nebránil brankáři ve výhledu, ani se nedotkl balonu.

„Jasný gól,“ zlobil se Pardew, jehož svěřenci nakonec podlehli Manchesteru City 0:2. „Nevím, proč to rozhodčí neuznal,“ krčil rameny i samotný střelec branky.

Pardewa nahněvalo také nejasné vysvětlení ze strany hlavního arbitra. „Nechápu to. I když jsme měli hráče v ofsajdu, byla to čistá střela do horního rohu a není možné, aby Gouffran jakkoli bránil Hartovi ve výhledu. Myslím, že je špatně, že rozhodčí neuzná branku na základě takové formality,“ dodal.

VIDEO: Podívejte se na neuznaný gól Newcastlu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud