28. ledna 2014 • 13:49

Masakr! Slováku Škrtelovi spravili krvavou ránu SEŠÍVAČKOU

Autor: lel
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO + VIDEO | Slovenský pořízek ve službách Liverpoolu Martin Škrtel bezesporu patří k nejdrsnějším hráčům současného fotbalu. Ale vybudovat si pověst hráče, který jde po hlavě do libovolné situace, pořádně bolí. O víkendu o tom opět přesvědčil při utkání Anglického poháru proti Bournemouthu, které dohrával v obvazech.



Ani ne po hodině hry sobotního zápasu se Škrtel neohroženě vrhnul do souboje s Andrewem Surmanem. Jenže záložník soupeře ze střetu tentokrát vyšel lépe než o třináct centimetrů vyšší slovenský reprezentant, vyhlášený tvrďák skončil na zemi s krvavým zraněním na hlavě.

Rudá rána si vyžádala dlouhé ošetřování, krvácení navíc nepřestávalo a ke slovu tak muselo přijít šití. Nikoliv však za pomoci jehly, klubový lékař díru spravil sešívačkou! Nevzal si ji ale ze stolu své kanceláře, na zacelení použil speciální lékařský model.

Navíc jako správný fotbalový terminátor se Škrtel i s kovem v hlavě po chvíli vrátil na trávník. Jen po pár minutách navíc jeho bolest zmírnil druhý gól do sítě Bournemouthu, když po trefě Victora Mosese z úvodu zápasu zařídil  konečné skóre 2:0 a postup do pátého kola Anglického poháru pro Liverpool Daniel Sturridge.

VIDEO | Škrtelovo ošetřování. Ke slovu přišla i sešívačka!

Slovenský stoper Liverpoolu Martin Škrtel utržil v zápase s Bournemouthem krvavou ránu
Slovenský stoper Liverpoolu Martin Škrtel utržil v zápase s Bournemouthem krvavou ránu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud