17. března 2014 • 04:59

Parádní gesto od Rosického. Po krásném gólu daroval dres vozíčkáři

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvojitý potlesk si zaslouží Tomáš Rosický. Za překrásný gól, který včera za Arsenal vstřelil na začátku derby s Tottenhamem. A pak také za sympatické gesto, jež přišlo hned po konci vítězného zápasu. To kapitán české fotbalové reprezentace přišel za jedním z handicapovaných fanoušků a daroval mu svůj dres.



MATCH OVERVIEW LEGACY
16. 3. • 17:00
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
0:1
ONLINE
16. března
17:00
Arsenal FC
Arsenal FC
Góly

Domácí:

Hosté: 2. Rosický

Sestavy

Domácí: Lloris – Naughton, Kaboul (C), Vertonghen, Rose – Chadli (69. Sigurdsson), Sandro (68. Paulinho), Eriksen (82. Soldado), Bentaleb, Townsend – Adebayor.

Hosté: Szczęsny – Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs – Cazorla, Arteta (C), Rosický (69. Flamini), Oxlade-Chamberlain (85. Vermaelen), Podolski (77. Monreal) – Giroud.

Náhradníci

Domácí: Friedel, Walker, Lennon, Paulinho, Sigurdsson, Soldado, Kane

Hosté: Fabiański, Vermaelen, Monreal, Jenkinson, Flamini, Gnabry, Sanogo

Karty

Domácí: Chadli, Sandro, Vertonghen, Rose, Soldado

Hosté: Sagna, Gibbs, Flamini

Rozhodčí

Michael Dean – Jake Collin, Mick McDonough

Stadion

White Hart Lane, London

Návštěva

35 711 diváků

Rosický se stal skutečným mužem zápasu. Fanoušky nejdřív nadchlo, jakým způsobem vstřelil jediný gól zápasu. Hned ve 2. minutě sám rozjel svižný brejk a pak ho zakončil nechytatelnou bombou.

Zápas pro českého záložníka neskončil, když ho dvacet minut před koncem vystřídal Mathieu Flamini. Po závěrečném hvizdu přišel za jedním z handicapovaných fanoušků Arsenalu a předal mu svůj dres. „Asi mě zahlédl, jak jsem slavil jako šílený. Pak ke mně beze slova přišel, sundal si dres a objal mě,“ pochlubil se Glen Shorey ve svém blogu po své první návštěvě stadionu White Heart Lane.

VIDEO | Podívejte se na Rosického gól proti Tottenhamu

 
♦Thomas Rosicky vs Tottenham ♦ HD (1-0) (16/03/14) by SportsJa

Jak je patrné z jeho slov, do konce života pro něj bude nezapomenutelným zážitkem. „Nemohl jsem uvěřit, že Rosický přišel až ke mně, protože to vypadalo, že dres hodí mezi diváky jako ostatní fanoušci,“ popisoval Shorey dění po konci zápasu.

Nakonec mu český záložník dres zastrčil za jeho triko. „Tam také zůstalo, než jsem se dostal domů. Asi si uvědomoval, jaké přezdívky mi dají fanoušci Tottenhamu,“ připomněl velkou rivalitu mezi včerejšími soupeři.

„Pochybuji, že si to Rosický někdy přečte, ale jsem mu nekonečně vděčný, jak završil skutečně výjimečný víkend,“ poděkoval ještě jednou za unikátní moment.

Po zveřejnění celého příběhu ocenili Rosického gesto také další fanoušci na sociálních sítích. „Tomáši, jsi skutečně extratřída,“ shodli se.

Glen Shorey byl překvapený, že za ním Rosický s dresem přišel
Glen Shorey byl překvapený, že za ním Rosický s dresem přišel

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud