7. dubna 2014 • 23:15

Tottenham rozstřílel poslední tým anglické ligy Sunderland 5:1

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Tottenhamu rozstříleli poslední tým anglické ligy Sunderland 5:1 a drží šesté místo v tabulce o dva body před Manchesterem United. Na Everton, který okupuje pátou příčku zaručující účast v Evropské lize, dál ztrácejí čtyři body.



Tottenham sice v 17. minutě jako první inkasoval, ale nakonec částečně odčinil předchozí debakl 0:4 ze hřiště FC Liverpool. Dvakrát skóroval Emmanuel Adebayor, nejlepší střelec týmu, který zaokrouhlil svou bilanci v tomto ročníku Premier League na deset branek. Všechny dal až po prosincovém nástupu kouče Tima Sherwooda, jenž vystřídal odvolaného Andrého Villase-Boase.

Právě kvůli Sherwoodovi bylo kolem Tottenhamu rušno už před dnešním zápasem, neboť v médiích se objevily spekulace, že má v létě na lavičce skončit. Vedení klubu to však v prohlášení popřelo.

Večer pak kouče jeho svěřenci potěšili. Velký podíl na vítězství měl dánský záložník Christian Eriksen, který jeden gól dal a dvě branky připravil spoluhráčům. Obránce Sunderlandu Ondřej Čelůstka nebyl ani na lavičce.

Anglická fotbalová liga - 33. kolo:

Tottenham - Sunderland 5:1 (28. a 86. Adebayor, 59. Kane, 78. Eriksen, 90.+2 Sigurdsson - 17. Cattermole).

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud