19. dubna 2014 • 20:40

Bony a klid. Exsparťan dvěma góly vystřílel výhru Swansea

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nikdy se nevzdává a rve se do poslední vteřiny. Kanonýr Swansea Bony Wilfried to ukázal v sobotu na hřišti Newcastlu. Tam vstřelil v nastavení obou poločasů gól a vystřílel svému týmu cenné vítězství 2:1. Díky němu tentokrát „Labutě“ z Walesu přemohly „Straky“ z Newcastlu.



Na konci 90. minuty utkání mezi Newcastlem a Swansea si možná hosté říkali, že si odvezou cenný bod. Jenže exsparťanský bombarďák to všechno změnil. Ve druhé minutě nastavení vstřelil z penalty gól a Labuťe si vezou domů místo remízy tři body. Pro tým z Walesu je Bony opravdový poklad, je to navíc bourák bez nervů.

„Tak to ne, byly to pořádné nervy. Jen jsem si říkal, hlavně tu penaltu musíš dát, musíš dát,“ vyprávěl Bony v pozápasovém hodnocení a mocně si odfoukl na důkaz toho, jak moc se mu ulevilo, když pokutový kop proměnil.

„Samozřejmě to bylo důležité, protože jsme místo bodu získali tři,“ smál se útočník, který označil za hlavní cíl svého týmu záchranu Premier League. „To je naše největší motivace.“

První trefu navíc Bony Wilfried zařídil rovněž v nastavení, jen si pro gól vybral přidaný čas v první půli utkání. Že nejde ze strany Bonyho o náhodu svědčí i fakt, že podobný kousek ukázal i v novoročním duelu s Manchesterem City. Swansea je nyní na třináctém místě, Newcastle prohrál v lize popáté za sebou.

Bony Wilfried dvěma trefami vystřílel výhru Swansea na půdě Newcastlu
Bony Wilfried dvěma trefami vystřílel výhru Swansea na půdě Newcastlu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud