20. července 2014 • 20:48

Návrat legendy? Chelsea chce podepsat Drogbu jako hrajícího trenéra

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejspíš velmi brzy otevře dveře do šatny tam, kde to nejvíc miluje. Fotbalový kanonýr Didier Drogba se podle francouzského sportovního deníku L'Equipe v létě vrátí do Chelsea, kde zářil v letech 2004 až 2012. Šestatřicetiletému reprezentantovi Pobřeží slonoviny po minulé sezoně vypršela smlouva s Galatasarayem Istanbul a může přijít jako volný hráč.



Drogba už se údajně s londýnským klubem, v němž působí i český brankář Petr Čech , dohodl na roční smlouvě a poté se může přesunout do trenérského týmu. Podle britských médií by však rodák z Abidžanu mohl od začátku působit v roli hrajícího kouče.

Dvojnásobný nejlepší fotbalista Afriky za Chelsea celkem nastřílel 157 gólů ve 341 utkáních, mimo jiné vyhrál třikrát Premier League a jednou Ligu mistrů. Po odchodu z Anglie Drogba krátce hrál v čínském klubu Šanghaj Šen-chua a poslední rok a půl v Galatasarayi.

Chelsea v létě do útoku získala španělského reprezentanta Diega Costu z Atlética Madrid, ale odešli Samuel Eto'o a Demba Ba. Trenér José Mourinho , který Drogbu dříve vedl, má ještě k dispozici Fernanda Torrese a Romela Lukakua. Setrvání mladého Belgičana na Stamford Bridge ale zůstává nejisté.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud