5. srpna 2014 • 11:49

Čistka v United! Van Gaal se už rozhodl. Koho pošle pryč?

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • Nový trenér Manchesteru United Louis van Gaal dal všem hráčům šanci, nyní z nich šest pošle jinamNový trenér Manchesteru United Louis van Gaal dal všem hráčům šanci, nyní z nich šest pošle jinamFOTO: Koláž iSport.cz

    Manchester United zakončil předsezonní americké turné výhrou 3:1 nad Liverpoolem a ziskem poháru z přípravného turnaje. Šestice hráčů anglického celku ale bude mít v následujících dnech nepříjemné starosti. Nový trenér Louis van Gaal totiž chce kádr zužit. A podle médií už dal svým nadřízeným seznam jmen, se kterými nadále nepočítá. O koho jde? Podívejte se sami...

  • Marouane Fellaini

    Belgický záložník Manchesteru United Marouane Fellaini má namířeno do ItálieFoto Reuters

    Záložník, 26 let
    Zájemce: Neapol

    Belgický záložník se stal symbolem neúspěšné éry trenéra Moyese. Manchester za něj zaplatil přes 900 milionů korun, ale Fellaini se vůbec neprosadil. V Premier League odehrál pouze 16 zápasů a nepřipsal si jediný zásah. Přestup do Itálie je již na spadnutí.

  • Shinji Kagawa

    Záložník Manchesteru United Shinji Kagawa možná zamíří do Španělska. Zájem má AtléticoFoto ČTK

    Záložník, 25 let
    Zájemce: Atlético Madrid

    Technický fotbalista patří už dvě sezony mezi náhradníky, do základní sestavy se nedokázal probojovat pod Fergusonem, ani Moyesem. A nevypadá to, že příchodem Van Gaala se něco změní. I Kagawa se zařadil mezi nepotřebné.

  • Nani

    Ofenzivní záložník Manchesteru United Nani je na odchodu z klubuFoto ČTK

    Ofenzivní záložník, 27 let
    Zájemci: Juventus, Inter Milán, Arsenal

    Dlouhá léta patřil Portugalec Nani mezi důležité hráče United, dokonce byl často připodobňován ke Cristianovi Ronaldovi. Jenže velký potenciál nenaplnil. V loňské sezoně vypadl ze základní sestavy a nepřesvědčil ani nového trenéra. Pikantní by byl případný přestup do Arsenalu.

  • Javier „Chicharito“ Hernandez

    Útočník Manchesteru United Javier Hernandez Van Gaala nepřesvědčilFoto Reuters

    Útočník, 26 let
    Zájemci: Atlético Madrid, Juventus, Inter Milán, Tottenham, Southampton

    Před čtyřmi lety byl mrštný Mexičan velkým zjevením. Ačkoliv góly střílet nezapomněl, doplatil v posledních sezonách na obrovskou konkurenci v podobě Rooneyho, Van Persieho či Welbecka. Právě s těmi Van Gaal počítá, Chicharito má povolení k odchodu.

  • Anderson

    Brazilec Anderson už poslední půlrok hostoval v Itálii, nyní se bude stěhovat nastáloFoto Profimedia.cz

    Záložník, 26 let
    Zájemci: Kluby z Portugalska a Brazílie

    Brazilský záložník už poslední půlrok hostoval ve Fiorentině, Van Gaal se mu ale rozhodl dát v přípravě šanci. Stejně jako v Itálii, kde odehrál pouze 7 zápasů, ani v United už však budoucnost nemá. Zájem mají v Portugalsku a rodné Brazílii.

  • Wilfried Zaha

    Útočník Manchesteru United Zaha si zahrál proti Realu, přesto je blízko odchoduFoto ČTK

    Útočník, 21 let
    Zájemci: QPR, West Ham, Newcastle, Crystal Palace

    Do slavného klubu přišel Wilfried Zaha v lednu letošního roku jako jeden z největších talentů současného fotbalu. Svými výkony ovšem nepřesvědčil, že by mohl být hned platným hráčem. United tak uvažují o hostování, vyloučený není ani přestup.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud