4. října 2014 • 22:05

Smolař Kozák byl na další operaci a letos už si zřejmě nezahraje

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Libor Kozák z Aston Villy musel podstoupit další operaci nohy a v tomto kalendářním roce se zřejmě už na trávníky nevrátí. Český útočník je mimo hru od začátku ledna, kdy si zlomil nohu při tréninku.



"Je to noční můra. Ve středu měl (Kozák) další operaci, lékaři se museli k jeho noze vrátit. Ještě jsem s doktorem ohledně délky zotavování nemluvil, ale nějakou dobu to bude trvat," uvedl před dnešním utkáním s Manchesterem City kouč Aston Villy Paul Lambert.

Reprezentační útočník se zkušenostmi z italské ligy nastřílel před svým zraněním za půl sezony za birminghamský tým čtyři branky. Zlomeninu holenní a lýtkové kosti ze střetu se spoluhráčem mu v lednu doktoři zpevnili titanovou tyčí.

Po dlouhé rekonvalescenci se Kozák podle kouče už blížil návratu. "Mluvil jsem s ním a cítil se špatně, což je pochopitelné, protože tvrdě pracoval na svém návratu. Nebyl k němu daleko, už běhal a dělal vše s námi. Je to nešťastné pro něj i pro nás," citoval Lamberta web Birmingham Mail.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud