26. října 2014 • 15:00

Van Gaal láká Balea do United: Přijď a vyděláš 10,5 milionu týdně!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kasa Manchesteru United je možná bezedná. Manažer „rudých ďáblů“ Louis van Gaal totiž podle serveru Metro.co.uk poslal do Španělska nabídku snů pro Garetha Balea. Hvězdě Realu Madrid nabídl smlouvu na 300 tisíc liber týdně, pokud v lednu bude souhlasit s přestupem na Old Trafford.



V případě, že by se obchod realizoval, dostal by Bílý balet devadesát milionů liber, přitom když hráče kupoval v září 2013, zaplatil za Balea podle dostupných informací 77 milionů liber. Spekulovalo se ale i o vyšších částkách…

Manchester United se každopádně stále snaží za pomoci drahých nákupů zkvalitnit kádr a vylepšit své nevýrazné výkony i výsledky. Jenže dosud nic nepomohlo. Proto se manažer klubu z Old Trafford rozhodl zkusit získat další fotbalové eso.

Tentokrát by rád lovil v Madridu a na mušce má velšskou hvězdu Garetha Balea. Nabídka zní pohádkově. Pokud by se někdejší hráč Tottenhamu rozhodl pro návrat na Ostrovy, je pro něj v Manchesteru připravený kontrakt snů na 300 000 liber týdně, což je zhruba deset a půl milionu korun.

A o tom už se i Baleovi určitě vyplatí přemýšlet. Za rok by si Bale přišel na víc než půl miliardy korun. Jak vážně to ale obě strany myslí, to se uvidí nejspíš až za pár měsíců.

Gareth Bale se blýskl skvělou přihrávkou na Ronalda
Gareth Bale se blýskl skvělou přihrávkou na Ronalda

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud