14. prosince 2014 • 15:12

Cazorla předvedl „Panenku“. Fakt statečný, kritizuje ho Cudicini

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankáře Newcastlu si vychutnal, v Anglii se zase připomíná odkaz legendárního českého fotbalisty Antonína Panenky. Záložník Arsenalu Santi Cazorla totiž penaltou po jeho vzoru zvýšil vedení svého týmu. Jenže ne všichni byli nadšení. Španělského šikulu si vzal na paškál bývalý brankář Chelsea Carlo Cudicini.



Cudicinimu se nelíbí, že Cazorla zesměšnil soupeře, když už bylo utkání rozhodnuté. „Výborně Cazorla, 88. minuta, vedení 3:1. Velmi statečné,“ opřel se gólman otřískaný Premier League do záložníka Arsenalu na Twitteru.

Bývalý konkurent Petra Čecha v Chelsea zároveň Cazorlu vyzval, aby něco podobného zopakoval ve vyhrocenější chvíli. Přesně jako „vynálezce“ Panenka . „Moc rád bych tuhle penaltu viděl, až o něco půjde,“ dodal Cudicini.

Cazorla ale na jeho kritiku nijak nereagoval. Se svým týmem si užíval vysoké vítězství 4:1, které hráči i trenér Arséne Wenger hodně potřebovali. Arsenal je totiž pod palbou kritiky, trpělivost dochází i jindy věrným fanouškům.

SESTŘIH Premier League: Arsenal - Newcastle 4:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud