16. prosince 2014 • 22:13

Hrůza na Chelsea! Po srážce s Čechem zůstal bezvládně ležet Zouma

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nebyla to jeho vina. Přesto nebude gólman Petr Čech vzpomínat na pohárový duel v Derby County v dobrém. Poté, co šel do centrovaného míče a tvrdě ho vyboxoval, do něj zezadu smolně narazil hlavou obránce Chelsea Kurt Zouma. Mladý fotbalista zůstal po nekontrovatelném pádu ležet a musel být okamžitě vystřídán.



Petr Čech odvedl svou práci na výbornou. Šel do centru na hranici malého vápna a jednou rukou ho vyboxoval daleko od vlastní branky. Jenže se stalo něco, čemu nemohl nijak zabránit ani on, ani nešťastník Zouma.

Mladý obránce už totiž nemohl zareagovat a ze souboje uhnout. Místo toho nešťastně narazil čelem do Čechova zátylku. Ještěže Čech nosí na hlavě ragbyovou helmu, díky které byla tvrdá srážka o něco mírnější.

VIDEO | Čech vyboxoval míč, Zouma do něj narazil a zůstal bezvládně ležet

Obrázky z incidentu nejsou vůbec pěkné. Zouma od Čecha úplně odletěl a spadl na zem, kde dlouho zůstával bezvládně ležet. Hráči Chelsea okamžitě věděli, že je zle. Cesc Fábregas a Cesar Azpilicueta dokonce běželi na pomoc pořadatelům, kteří nesli nosítka.

Zouma byl za aplausu celého stadionu odnešen ze hřiště. Podle posledních informací byl nicméně obránce Chelsea pouze otřesený a nemusel být převezen do nemocnice. Podle britského deníku Daily Mail dokonce již chodil kolem kabiny.

Fotbalisté Chelsea dokonce pomáhali i s nosítkama, na kterých byl pak Zouma odnesen
Fotbalisté Chelsea dokonce pomáhali i s nosítkama, na kterých byl pak Zouma odnesen

VIDEO | Hráči Chelsea pomáhali pořadatelům s nosítkama

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud