22. prosince 2014 • 18:30

Hrdina Škrtel: Proti Arsenalu vyrovnal s osmi svorkami na hlavě

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Osm kovových svorek v hlavě nezabránilo Martinu Škrtelovi, aby se v neděli večer stal hrdinou Liverpoolu. Kapitán slovenské fotbalové reprezentace po dlouhém ošetření krvácející rány dohrával ligový zápas s Arsenalem s ovázanou hlavou, kterou nakonec vstřelil těsně před koncem vítězný gól. Liverpoolu zachránil remízu 2:2.



"Chtěli jsme tři body, ale aspoň jsme dali v závěru gól a máme bod," řekl Škrtel. Ránu na temeni, sešitou osmi svorkami, kterou mu kopačkou při souboji v pokutovém území způsobil francouzský útočník Olivier Giroud, zveřejnil detailně na Instagramu.

Osm kovových svorek v hlavě nezabránilo Martinu Škrtelovi, aby se v neděli večer stal hrdinou Liverpoolu Osm kovových svorek v hlavě nezabránilo Martinu Škrtelovi, aby se v neděli večer stal hrdinou LiverpooluFoto Instagram

Škrtelovo ošetření krátce po začátku druhého poločasu trvalo dobrých šest minut. A v sedmé minutě nastavení slovenský stoper o výsledku rozhodl. Naskočil na centr Adama Lallany a z dálky vyslal bolavou hlavou nechytatelnou ránu do hostující sítě.

"Adam poslal vynikající centr, na gól už jsem docela dlouho čekal. Jsem fakt šťastný," řekl britským médiím fotbalista, který před týdnem oslavil 30. narozeniny.

SESTŘIH Premier League: Liverpool - Arsenal 2:2
Video se připravuje ...

Fabio Borini obdržel druhou žlutou a následovalo vyloučení
Fabio Borini obdržel druhou žlutou a následovalo vyloučení

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud