28. prosince 2014 • 22:00

Mourinha naštvala žlutá karta: Je to kampaň proti Chelsea!

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po remíze Chelsea se Southamptonem (1:1) se vztekal. Podle Josého Mourinha je v Premier League vedena kampaň proti jeho klubu. Portugalskému kouči se nelíbil podle něj penaltový zákrok na záložníka Ceska Fábregase. Rozhodčí byl ovšem jiného názoru. „Média, komentátoři a ostatní manažeři vytváří tlak na rozhodčí,“ řekl Mourinho pro BBC Sport.



MATCH OVERVIEW LEGACY
28. 12. • 15:05
Southampton FC
Southampton FC
1:1
ONLINE
28. prosince
15:05
Chelsea FC
Chelsea FC
Góly

Domácí: 17. Mané

Hosté: 45+1. E. Hazard

Sestavy

Domácí: Forster – Alderweireld, Fonte (C), Jošida (62. Gardos), Targett – Wanyama, Schneiderlin – Mané, Tadić (58. Ward-Prowse), Davis (78. Long) – Pellè.

Hosté: Courtois – Ivanović, Terry (C), Cahill, Luís – Mikel (75. Drogba), Matić – Schürrle (46. Willian), Fàbregas, E. Hazard – D. Costa (89. Rémy).

Náhradníci

Domácí: Davis, Gardos, Isgrove, Ward-Prowse, Reed, McCarthy, Long

Hosté: Čech, Zouma, Azpilicueta, Ramires, Willian, Rémy, Drogba

Karty

Domácí: Schneiderlin, Schneiderlin (č), Pellè

Hosté: Matić, Fàbregas

Rozhodčí

Taylor – Beswick, Cann

Stadion

St. Mary's Stadium, Southampton

Mourinha  rozčílil zákrok z 55. minuty, kdy Fábregas šel v pokutovém území k zemi po kontaktu s domácím obráncem Mattem Targettem. Podle Mourinha jasná penalta.

Místo odpískání pokutového kopu ovšem sudí vytáhl žlutou kartu pro údajně simulujícího Fábregase. S tím však Mourinho zásadně nesouhlasil. "Všichni vědí, že to byla penalta. Rozhodčí udělal chybu. Lidé chybují a on udělal obrovskou chybu. Je to dobrý rozhodčí, dobrý kluk, je mladý, má před sebou mnoho let ve fotbale, ale tohle je velká chyba," prohlásil trenér Chelsea po utkání se Southamptonem.

SESTŘIH Premier League: Southampton - Chelsea 1:1
Video se připravuje ...

"V lize je kampaň proti Chelsea. Nevím proč a je mi to jedno, ale je tu," řekl novinářům The Special One. Samotný Fábregas se k celé situaci vyjádřil slovy: "Byl tam jasný kontakt. Rozhodčí dnes neřídil zrovna svůj nejlepší zápas a nemyslím si, že by po tomhle usínal dobře. Zápas pískal děsně," zlobil se španělský záložník.

Rozhodčím vsugerují, aby dal žlutou

Do Chelsea se pustil už po pátečním vítězném utkání s West Hamem (2:0) jeho trenér Sam Allardyce. Podle něj se snažil nafilmovat pokutový kop obránce Branislav Ivanovič.

A Mourinho po remíze se Saints zareagoval: "Sam mluvil po utkání s West Hamem o simulování Ivanoviče. Co to je? Přijeli jsme sem a rozhodčí udělal špatné rozhodnutí. Udělal chybu. Když začne trenér mluvit o tom, že hráči Chelsea simulují, začne další trenér, další a rozhodčí si to vsugerují a pak penaltu změní na žlutou kartu za simulování," štve trenére Blues.

Podle něj je to už poněkolikáté. "Stejná věc se stala Diegu Costovi v utkání proti Burnley. Nerozumím tomu. Realita je taková, že jsou penalty a penalty. Tahle byla jasná. Půjdu za sudím, popřeji mu dobrý rok a řeknu mu, ať se stydí," zakončil své rozčarování Mourinho.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud