22. ledna 2015 • 21:10

Hlava až v zadku! Nejbizarnější souboj roku předvedli Sterling s Terrym

Autor: jaj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký šlágr anglického Ligového poháru mezi Liverpoolem a Chelsea (1:1) nenabídl pouze kvalitní fotbal, skvělý výkon belgického brankáře Thibauta Courtouise, ale také jednu hodně kuriózní situaci. Souboj o míč mezi Johnem Terrym a Raheemem Sterlingem by se jistě neztratil ani při bojových zápasech v ringu. Na sociálních sítích rázem vzniklo na nevšední moment několik vtipných parodií a především Sterling se u nich báječně baví.



Londýnská Chelsea vedla na Anfield Road 1:0 a bránila se akcim domácího Liverpoolu. V 53. minutě se k míči dostal Sterling, z prvního doteku posunul míč do strany na Lazara Markoviče a chystal se na náběh do pokutového území. To se ale hbitému záložníkovi nepovedlo, neboť se srazil se stoperem Chelsea Terrym. Tím však souboj ani zdaleka neskončil!

Sterling neudržel rovnováhu, na řízného obránce "Blues" spadl a zaklínil obráncovu hlavu mezi svá stehna. Domácí štírek se chtěl urychleně vysmeknout a pomoci spoluhráči Markovičovi v akci, ale to nepřipadalo v úvahu. Terry se totiž Sterlinga chytil jako klíště a dlouhou dobu vydrželi v krkolomné pozici.

John Terry a Raheem Sterling v choulostivé situaci v duelu Liverpoolu s Chelsea
John Terry a Raheem Sterling v choulostivé situaci v duelu Liverpoolu s Chelsea

Markovič mezitím míč ztratil, rozhodčí vtipnou situaci Terryho se Sterlingem i přes protesty liverpoolského hráče neposoudil jako nedovolenou, a tak upalovali směrem k brance domácích hráči Chelsea. 

Legrační moment pobavil snad každého na stadionu, ale Sterling se kuriózní situací rozhodit nenechal a zanedlouho po povedené individuální akci vyrovnal na konečných 1:1. Až po zápase, kdy se na Instagramu objevilo spousta parodií, neudokázal domácí talent potlačit smích.

Odveta semifinále Ligového poháru mezi oběma soupeři je na programu příští týden na Stamford Bridge.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud