31. ledna 2015 • 20:58

Chyba Courtoise stála Chelsea výhru nad Manchesterem City

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byla chyba, nad kterou fandové Chelsea kroutili hlavou. Manchester City v poslední minutě první půle šlágru anglické Premier League vyrovnal na 1:1 poté, co gólman Courtois nevyrazil důrazně míč a hosté toho využili. „Centr byl dobře zarotovaný,“ zastával se částečně gólmana slovenský trenér Dušan Radolský v televizním studiu.



To Phil McNulty, šéf fotbalových redaktorů britské BBC, měl jasno. Vinu viděl u Courtoise . „Hrozný zákrok, bylo to netypické vyražení míče od Courtoise. Silva pak tečoval ránu, kterou vypálil Agüero,“ napsal na sociální síť twitter už během utkání.

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Manchester City 1:1
Video se připravuje ...

I Radolský nejspíš dobře věděl, že zákrok měl vypadat jinak. Rozpaky v táboře Chelsea nešly vymazat. Tým krátce před poločasem získal vedení zásluhou Remyho, ale dlouho se z něj netěšil. Courtoisův nedůraz krátce před poločasem náskok „blues“ vymazal.

Po jemném zásahu mladého belgického gólmana, kterého manažer José Mourinho pasoval do role jedničky mezi tyčemi Chelsea, vypálil prudce Agüero. Míč ještě v pokutovém území tečoval pohotově Silva a bylo vyrovnáno.

„Silva se dokáže dostat do šancí, ale moc jich neproměňuje. Tady to dobře trefil Agüero a Silva dobře reagoval,“ glosoval situaci v televizním studiu krátce po vyrovnávacím gólu Radolský.

Obránce Ivanovič připravený u tyče na brankové čáře proti tečované ráně nestihl zasáhnout. Nárok neměl ani Courtois. Když se zvedl ze země, bylo znát, že by se nejraději neviděl. S rukou v bok vstřebával zklamání, smutek čišel z tváře Ivanoviče i dalších hráčů Chelsea. Další gól už nepadl a šlágr neměl vítěze.

David Silva vystřelil na Stamford Bridge City důležitý bod
David Silva vystřelil na Stamford Bridge City důležitý bod

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud