9. února 2015 • 12:06

Naděje pro Čecha? Novou jedničkou Realu má být rival Courtois

Autor: hyp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle je pro českého fanouška velmi zajímavá a překvapivá informace. Real Madrid si podle britských médií jako nástupce svého dlouholetého gólmana Ikera Casillase vyhlédl Thibauta Courtoise, konkurenta Petra Čecha v brance Chelsea!



Přitom dlouhou dobu se spekulovalo, že by do „bílého baletu“ mohl zamířit český reprezentant. Petr Čech na začátku sezony přišel na Stamford Bridge o místo jedničky, odkud ho vytlačil právě belgický reprezentant, jenž se za poslední roky vypracoval na jednoho z nejlepších brankářů na světě.

Lídr španělské ligy usilovně shání náhradu za klubovou legendu Ikera Casillase, kterému letos v květnu bude již 34 let. Za poslední rok a půl ikona královského klubu udělala několik minel. Naposledy „Svatý Iker“ chyboval při prvním golů v městském derby s Atlétikem Madrid, kdy Real utrpěl debakl 0:4.

„Bílý balet“ původně cílil na gólmana Manchesteru United Davida De Gea, jenže čtyřiadvacetiletý rodák z Madridu podepsal s anglickým celkem novou smlouvu a pravděpodobnost jeho přesunu do Španělska klesla na minimum.

A tak na řadu dle informací britského Daily Star přišel perspektivní Thibaut Courtois. Ten již z „blues“ hostoval v hlavním městě Španělska, jenže v konkurenčním Atlétiku. Vysvitla nová naděje pro Petra Čecha?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud