9. března 2015 • 09:50

Tvrďák Škrtel. Chvíli byl v bezvědomí, pak ale řval, že chce hrát

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nebyly to vůbec příjemné obrázky. Když obránce Liverpoolu Martin Škrtel v zápase FA Cupu proti Blackburnu (0:0) po vzdušném souboji nekontrolovatelně upadl, diváci tajili dech. Slovenský bek je ale pořádný tvrďák a všechno ustál bez větší újmy. Dokonce se chtěl ještě vrátit na hřiště.



Škrtel ležel několik minut nehybně na zemi. Protože spadl nepříjemně na krk, museli lékaři zajistit, aby nemohl hlavou vůbec hýbat. Navíc byl podle vlastních slov chvíli v bezvědomí. Poté ho na nosítkách odnesli ze hřiště.

Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers nicméně po zápase všechny fanoušky uklidnil. „Byl v pohodě. Když byl na nosítkách, řval, že chce hrát,“ tvrdil.

VIDEO | Škrtel byl po svém pádu chvíli v bezvědomí


Škrtel skutečně udělal naštvané gesto, když mu lékaři vysvětlili, že se vrátit nemůže. Poté alespoň divákům zdviženými palci naznačil, že je v pořádku. „Musíme poslouchat lékařský tým a experty. Proto nemohl hrát dál,“ vysvětlil Rodgers.

Zkušený fotbalista se pak sám fanouškům ozval. „Všechno v pořádku. Byl jsem na chvíli v bezvědomí, ale naštěstí to není nic vážného. Chtěl jsem pokračovat, ale lékaři mě nemohli pustit, je to podle pravidel. Teď budu pár dní mimo se svojí rodinou. Díky za podporu,“ napsal Škrtel na svůj Instagram a připojil fotku s manželkou Barborou a jejich synem.

„Myslím, že Martin bude moci hrát v dalším zápase,“ dodal na adresu drsného obránce trenér Rodgers. Škrtel tak naplno potvrdil pověst tvrďáka, kterého jen tak něco nepoloží.

Hráči Liverpoolu i soupeře volali okamžitě po pádu pro Martina Škrtela pomoc lékařů
Hráči Liverpoolu i soupeře volali okamžitě po pádu pro Martina Škrtela pomoc lékařů

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud