17. března 2015 • 11:39

Sebevědomý Courtois. Dovolil si drzou kličku, míč si dal za patou

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

V anglické lize jde do tuhého, boj o titul vrcholí. Brankář Chelsea Thibaut Courtois se ale jen tak rozhodit nenechá. Přestože prožívá teprve první sezonu v Premier League, kolena se mu jen tak nerozklepou. Naposledy to dokázal v souboji se Southamptonem (1:1), kdy si dovolil udělat útočníkovi soupeře drzou kličku.



Hráči Chelsea neoplývají dobrou formou, na své brankáře se ale mohou spolehnout. Ať už chytá Petr Čech nebo Thibaut Courtois . Právě belgický talent nyní ukázal i něco navíc. Efektní kličkou pobavil tribuny.

Jeho trik, kdy si dal míč za patou, byl navíc velmi efektivní. Courtois se tím zbavil soupeře a míč mohl odehrát do bezpečí. Ačkoliv tohle většina trenérů dvakrát nemusí, José Mourinho mohl zůstat v klidu, jeho svěřenec měl všechno pod kontrolou.

TOP triky Premier League: Courtois si dovolil drzou kličku, míč si dal za patou
Video se připravuje ...

Jinak ale Chelsea opět nezářila. Se Southamptonem doma jen remizovala 1:1 a z tribun se dokonce ozýval pískot. Díky prohře Manchesteru City má ale přesto k titulu zase o něco blíže. Na prvním místě má náskok 6 bodů a zápas k dobru.

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Southampton 1:1
Video se připravuje ...

TOP 5 zákroků Premier League: Vytáhl se Schwarzer i Adrián proti Arsenalu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud