3. dubna 2015 • 04:40

Čech je ve všem jasně lepší než Casillas, tvrdí trenér brankářů Jablonce

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve špičkovém evropském klubu bude Petr Čech stoprocentně chytat ještě dalších pět let, říká expert na gólmany Milan Veselý. Podle trenéra brankářů v Jablonci musí český reprezentant v létě jednoznačně opustit Chelsea. Hodil by se Arsenalu i Realu Madrid.



Letní odchod Petra Čecha z Chelsea vypadá velmi reálně. Otázkou je, kam český gólman zamíří. Mohl by dokonce spustit řetězovou reakci. Kde by ho rád viděl trenér Veselý?

„V jakémkoliv anglickém klubu, který hraje o poháry, Arsenal se nabízí. Osobně bych mu přál Real Madrid. Musím říci, že jsem až zklamaný z Ancelottiho z hlediska výběru brankářů,“ tvrdí.

„Už tři roky bych Casillase nepostavil. Je to vynikající brankář, ale jeho éra skončila po minulém mistrovství. Dělá hrubé chyby, podrželi ho, ale už bohužel špatně. Petr Čech je dnes jasně lepší než Casillas, ve všem,“ porovnává Veselý dva slavné brankáře.

Velké téma o situaci Petra Čecha, rozhovor s Milanem Veselým i názory bývalých českých reprezentačních brankářů čtěte v pátečním vydání deníku Sport

V elektronické podobě si ho můžete přečíst už nyní ZDE>>>

Titulní strana pátečního deníku Sport - 3.2. 2015 Titulní strana pátečního deníku Sport - 3.2. 2015Foto Deník Sport

Zde si vyberte, zda si chcete aktuální či archívní vydáníku Sport přečíst ve vašem počítači, nebo ve smart phonech či tabletech.

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Tištěné vydání deníku Sport si nyní můžete přečíst i v elektronické verzi Tištěné vydání deníku Sport si nyní můžete přečíst i v elektronické verziFoto iSport.cz

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud