21. května 2015 • 17:20

Sterling trucuje. Styděl bych se i před recepční, zaútočil Carragher

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liverpool mu dal šanci, trenér Brendan Rodgers udělal z neukázněného talentovaného mladíčka žádanou hvězdu. Jenže Raheem Sterling si toho neváží. Naopak, dvacetiletý záložník chce anglický klub za každou cenu opustit. To se nelíbí mnoha legendám Liverpoolu v čele s Carragherem a Gerrardem.



Raheem Sterling je v této sezoně s jedenácti góly nejlepším střelcem Liverpoolu. I výkony určitě patřil k tomu nejlepšímu, co letos „The Reds“ předvedli. Zároveň v těch největších zápasech trochu zklamal. Ve svých dvaceti letech se ještě má co učit.

V Liverpoolu si každopádně Sterlinga hodně váží. Proto mu již před časem připravili výrazně vylepšený kontrakt. Jenže mladý fotbalista ho odmítá podepsat. A naopak chce odejít do jiného klubu. O peníze prý nejde.

„I kdyby mu Liverpool nabídl 900 tisíc liber týdně (24 milionů korun) týdně, nepodepíše. Prostě nepodepíše,“ řekl Sterlingův agent Aidy Ward.

To rozzuřilo bývalého obránce Liverpoolu a nyní televizního experta Jamieho Carraghera. „První věc, kterou potřebuje, je změnit agenta. Dvacetiletý kluk chce opustit Liverpool, kde je pod smlouvou. To mě štve,“ tvrdil.

„Kdybych byl v jeho pozici, styděl bych se přijít do tréninkového centra. Styděl bych se před spoluhráči i paní na recepci,“ nebral si servítky Carragher. „Jeho agent by měl přestat vyprávět příběhy a zavřít pusu,“ doplnil.

O dost méně v emocích hovořil o Sterlingovi také jeho spoluhráč Steven Gerrard. Ikona klubu měla ale pro talentovaného fotbalistu stejnou radu. „Myslím, že v jeho věku potřebuje hrát a mít důvěru trenéra. To mu Liverpool nabízí,“ řekl.

Podobný názor má i bývalý hráč konkurenčních United Gary Neville. „Sterling hraje ve skvělém klubu, navíc má ještě smlouvu na dva roky. Liverpool řekl, že ho neprodá. To, co říká jeho agent, pro něj není dobré,“ tvrdil.

Liverpool se skutečně svého klenotu nehodlá vzdát, Sterlinga chce udržet za každou cenu. A vůbec ze všeho nejméně chce posilovat konkurenci v Premier League. Zájem totiž jeví Chelsea i Arsenal...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud