4. června 2015 • 14:03

Škrtela naštvala nová smlouva od Liverpoolu: To nepodepíšu!

Autor: adl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Řadu let drží obranu věhlasného Liverpoolu. Momentálně je ale Martin Škrtel vůči svému klubu hodně nabroušený. Důvod? Údajně bídné podmínky  připravovaného kontraktu. „Myslím si, že takové smlouvy se nabízejí hráčům, kteří jsou o dost starší než já, nebo fotbalistům, kteří měli nějaké zdravotní problémy,“ řekl slovenský obránce webu aktualne.sk.



Martin Škrtel je známý tvrdou až agresivní hrou, servítky si často nebere ani mimo hřiště. Teď to opět potvrdil. Kapitán slovenské reprezentace se na srazu národního týmu před kvalifikačním zápasem na EURO 2016 s Makedonií rozpovídal mimo jiné o své budoucnosti v Liverpoolu.

„Novou smlouvu nemám, podmínky jsou neakceptovatelné,“ odpovídal Škrtel nejdříve stroze. Nezdá se mu především dodatek, že by mu na konto přistála plná částka peněz jen v případě, že odehraje určitý počet zápasů.

Nakonec se kontroverzní obránce rozhovořil víc. „Necítím se tak starý, abych takovou smlouvu mohl podepsat. A myslím si, že i zdravotně jsem na tom v pořádku. Smlouva, kterou mi předložili, je pro mě neakceptovatelná, a proto jsem ji nepodepsal.“

Případný odchod z Liverpoolu nechtěl rozebírat. „Ještě mi rok ve stávající smlouvě zbývá. Objevily se nějaké spekulace o zájmu jiných klubů o moji osobu, ale ty momentálně neřeším.“

Škrtel se tak alespoň pochlubil na svém účtu na Instagramu novým příspěvkem z reprezentační přípravy. „Zpátky v tréninku! Připravuji se na další zápas v národním týmu!“ okomentoval fotku, na níž podstupuje laserovou rehabilitaci.

Slováci mají rozehranou kvalifikaci na EURO výborně, z pěti odehraných zápasů nastřádali plný počet bodů, porazili i favorizované Španěly. Další kvalifikační utkání odehrají 14. června, kdy v Žilině přivítají Makedonii.

Martin Škrtel na laserové rehabilitaciFoto Instagram

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud