26. července 2015 • 19:05

První čisté konto, druhá trofej. Čechův Arsenal porazil Wolfsburg

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Všechno jde podle plánu. Brankář Petr Čech čekal na své první čisté konto v dresu Arsenalu jen do druhého zápasu. V něm si na něj nepřišli fotbalisté Wolfsburgu, kteří se londýnskému týmu postavili v rámci turnaje Emirates Cup. Díky výhře 1:0 navíc Čech se svým Arsenalem slaví už druhou trofej. Přestože jde stále jen o přípravu, český gólman prožívá v novém klubu skvělý start.



Zápas Arsenal - Wolfsburg jsme sledovali ONLINE

MATCH OVERVIEW LEGACY

Čech prožil vydařený debut na domácím stadionu Emirates. Když ve 4. minutě zachytil přízemní centr a poprvé se pořádně dotkl míče, fanoušci ho přivítali nadšeným křikem. V utkání musel čelit pěti střelám na svou branku, vše ale zvládl.

Do zápasu za Arsenal znovu nenastoupil reprezentační kapitán Tomáš Rosický, který léčí zranění. Šanci naopak dostal teprve sedmnáctiletý francouzský záložník Jeff Reine Adelaide, který nedávno přišel z Lens a zaujal několika pohlednými akcemi včetně přihrávky na jediný gól. Ten vstřelil útočník Theo Walcott v 50. minutě.

Arsenal po výhře 1:0 Emirates Cup jasně ovládl. V turnaji totiž kromě tradičních bodů za výhru a remízu dostane tým bod i za každý vstřelený gól. Londýnský klub zakončil přípravný turnaj se třinácti body, tři body před druhým Villarrealem.

Arsenal - Wolfsburg 1:0
Branky: 50. Walcott 

Brankáře Petra Čecha přivítali fanoušci Arsenalu bouřlivě
Brankáře Petra Čecha přivítali fanoušci Arsenalu bouřlivě

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud