10. srpna 2015 • 16:00

Newcastle stále sleduje Krejčího. Nový Nedvěd, myslí si v Anglii

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ladislav Krejčí a přestup do Premier League? To je varianta, o které se stále píše v Anglii. Deník The Chronicle opět jméno sparťanského záložníka spojuje s Newcastlem a připomíná, že ho klub už delší dobu sleduje. Posily by přitom rádi do patnáctého týmu poslední sezony Premier League přivedli ještě před závěrem letního přestupového období.



Pravdou je, že Newcastle nutně potřebuje posílit. Již nějakou dobu pracuje na příchodu Charlie Austina z QPR a k úplné spokojenosti mu schází ještě křídlo. Mezi hlavní přestupový cíl patří francouzský záložník Florian Thauvin z Marseille, ale hned druhou volbou je údajně český reprezentant.

„Stále hledáme hráče, kteří by ty mezery zacelili. Není to však o tom, že podepíšte hráče a tím to končí. Musíme pořídit opravdové posily,“ řekl pro Chronicle trenér Newcastlu Steve McClaren.

Sparta - Dukla: Gól Ladislava Krejčího na 3:0
Video se připravuje ...

O zájmu anglického klubu jsme informovali již v červnu (VÍCE ZDE >>>). Tehdy Chronicle citoval trenéra brankářů Sparty Pavla Srníčka, který Krejčího Newcastlu doporučoval.

Britská stanice BT Sport dokonce sparťanské křídlo označila za nového Pavla Nedvěda a toto přirovnání se na Ostrovech uchytilo. Portál z Newcastlu whatculture.com jej připomíná ve svém článku.

Ke konci minulé sezony se Krejčí potýkal s výrazným poklesem formy a přestupu do Anglie nikdo nevěřil. Nyní však patří k nejaktivnějším hráčům Sparty. Ve 3. předkole Ligy mistrů vstřelil CSKA ve dvou zápasech dvě branky. Jeho angažování by tak nyní dávalo daleko větší smysl, než před několika týdny.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud