7. října 2015 • 09:49

Dohoda je blízko, Klopp je před podpisem smlouvy s Liverpoolem

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novým trenérem fotbalistů Liverpoolu by se měl stát Jürgen Klopp. Podle BBC anglický klub finišuje ve vyjednání s osmačtyřicetiletým německým koučem a koncem týdnem ho představí jako nástupce odvolaného Brendana Rodgerse. Klopp si na Anfield hodlá přivést někdejší asistenty z úspěšného působení v Dortmundu Željka Buvače a Petera Krawietze.



Podle spekulací mohl fotbalisty Liverpoolu převzít také Ital Carlo Ancelotti. Bývalý trenér Realu Madrid a Chelsea však uvedl, že se po květnovém odchodu z "Bílého baletu" chystá vrátit k trénování až v příští sezoně.

Liverpool je po osmi kolech v anglické lize až desátý, ačkoli Rodgers před sezonou přivedl posily za 80 milionů eur (2,9 miliardy korun). Zlepšení má přinést Klopp, který si získal velké renomé v Dortmundu, s nímž vyhrál dvakrát bundesligu a postoupil do finále Ligy mistrů. Po minulé sezoně charismatický kouč Borussii na vlastní žádost opustil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud