30. října 2015 • 20:32

Klopp se zastal Mourinha: Je to prima chlap. Pokud nejste rozhodčí

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglii čeká o víkendu třaskavý souboj mezi Chelsea a Liverpoolem. Ten před několika týdny přebral německý kouč Jürgen Klopp, který se těší na souboj s dalším trenérským velikánem José Mourinhem. Portugalec je podle britských médiích po špatných výkonech svého týmu velmi blízko od vyhazovu., Klopp ho ale brání.



Oba týmy se pohybují na příčkách, které nikdo před sezonou nečekal. Liverpool je po 10 kolech Premier League na 9. místě, mistrovská Chelsea dokonce okupuje až 15. místo.

Klopp však tvrdí, že jeho tým nečeká proti „Blues“ jednodušší zápas než obvykle. „Nemyslím si, že letos bude lehčí hrát proti Chelsea, proč taky? Jejich hráči budou hodně motivovaní,“ říká německý trenér.

Nový lodivod Liverpoolu se těší i na souboj s věhlasným Mourinhem, který je v Anglii proslulý nejen svým úspěchy s londýnským klubem, ale také kvůli ostrému vyjadřování se do médií. To v posledních týdnech ještě eskalovalo.

„Pokud nejste novinář či rozhodčí, nemusíte mít s Mourinhem problém. Já nejsem ani jedno, je to příjemný chlapík,“ usmívá se Klopp. „Když jsem byl ještě v Německu, několikrát jsme si vyměnili krátké SMS, nemáme mezi sebou žádný problém,“ dodal.

Kloppovi se proti Portugalci daří. Ještě v paměti mají fanoušci, jak jeho Borussia Dortmund zničila Mourinhův Real Madrid 4:1 v Lize mistrů. Pokud by se povedl podobný výsledek i Liverpoolu, trenérská štace Mourinha v Chelsea by mohla být u konce. V Anglii se totiž spekuluje o tom, že si portugalský kouč nesmí další zaváhání dovolit.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud