2. listopadu 2015 • 10:29

Zpověď z kabiny Chelsea: Radši prohrát, než vyhrát pro Mourinha!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Chelsea José Mourinho má velké problémy s vlastními hráči. I proto se mistrovskému týmu vůbec nedaří a v tabulce je po jedenácti kolech na ostudném 15. místě. Respektovaný novinář BBC Garry Richardson nyní přišel s informacemi přímo z kabiny Chelsea. Co o situaci v klubu prozradil?



Před sobotním zápasem Chelsea s Liverpoolem se spekulovalo, že prohra domácích znamená Mourinhův konec. Přestože tým Jürgena Kloppa skutečně zvítězil 3:1, portugalský kouč přežil. Zatím.

Mourinho má každopádně pozici hodně nahnutou. Aby také ne, anglický mistr zatím v sezoně Premier League vyhrál třikrát a hned šestkrát prohrál! Navíc se už dlouhou dobu mluví o tom, že vztahy mezi trenérem a hráči hodně ochladly.

S konkrétními informacemi nyní přišel Garry Richardson z respektované BBC. „Řeknu vám, co mi řekl můj zdroj. Je to hráč prvního týmu Chelsea,“ tvrdil novinář.

„Vztahy Josého Mourinha s několika hráči jsou na bodu mrazu. Některým už došla trpělivost s tím, jak se k nim Mourinho chová, štvou je jeho výbuchy. Jeho vztah zejména s Edenem Hazardem je pod obrovským tlakem,“ prozradil.

A britský expert přišel ještě s více šokujícím vyjádřením. „Raději prohrát, než vyhrát pro Mourinha,“ řekl podle Richardsona jeden ze zkušených hráčů Chelsea. Jméno neprozradil. O tom, že Mourinho naštval například i kapitána Johna Terryho, se ale také mluví.

Podle posledních informací se zdá, že Mourinho od vedení ještě šanci dostane. Ale má to dvě klíčové podmínky. Tou první je samozřejmě okamžité zlepšení výsledků i hry, tou druhou právě napravení vztahů s hráči. Zvládne to Portugalec?

2473617:gallery:true:true

2466915:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud