8. listopadu 2015 • 04:20

Svět se baví! Mourinho prohodil televizi oknem hotelu, psal i Lineker

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ne a ne z obrovské krize vybřednout! Fotbalisté mistrovské Chelsea v Premier League opět prohráli, když padli na půdě Stoke 0:1. V důležitém duelu jim navíc chyběl trenér José Mourinho, který nesměl být kvůli trestu ani na stadionu. A právě sebevědomý kouč se stal terčem velkého množství vtípků.



„Možná si sednu na ulici a budu zápas sledovat na iPadu,“ řekl José Mourinho před zápasem ve Stoke. S týmem sice cestoval, na stadion ho ovšem kvůli trestu nepustili. Jelikož před ním ale viděn nebyl, díval se nejspíš z hotelu.

A právě na to vtipně narážel uznávaný expert a bývalý anglický reprezentant Gary Lineker. „Mimořádná zpráva: Televize byla právě vyhozena z okna hotelu ve Stoke,“ napsal na Twitter poté, co fotbalisté Stoke vstřelili gól na 1:0.

Lineker v tom ovšem nezůstal zdaleka sám. A tak se fanoušci bavili různými kolážemi, na kterých Mourinho rozmlátil celý hotelový pokoj či se díval do pokojového baru, když hledal možnosti na závěr zápasu.

Na přetřes samozřejmě muselo přijít i to, zda Mourinho na lavičce Chelsea vydrží i po dalším neúspěchu. Protože, jak ukazuje další vtipný obrázek, loď jménem Chelsea se potápí. S Mourinhem a kapitánem Johnem Terrym v čele.

A na závěr z vážnějšího soudku. Proměna Chelsea je totiž skutečně neuvěřitelná. V loňské mistrovské sezoně měla po 12 zápasech 10 výher, 2 remízy, dala 30 gólů a dostala 11. A v té aktuální? 3 výhry, 2 remízy, 7 proher, 16 vstřelených a 23 inkasovaných branek.

„Žádnou paniku, fanoušci Chelsea! Žádný tým, který vyhrál ligu, ještě v historii Premier League v následující sezoně nesestoupil,“ uklidnil na oko naštvané příznivce další z vtipálků.

2481976:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud