30. ledna 2016 • 20:00

Stadion Arsenalu bouřil! Fanoušci z Rosického šíleli radostí

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že je Tomáš Rosický připravený zahrát si za první tým Arsenalu v FA Cupu proti Burnley (2:1), bylo jisté už pár dní. Angličtí fanoušci se tak mohli na návrat svého oblíbence pořádně připravit. Aplaus sklidil český záložník už při vyběhnutí na rozcvičení. Když v 71. minutě dostal na trávník, fanoušci dali své sympatie k 35letému středopolaři opět značně najevo.



Kvůli zraněním toho protrpěl mnoho, nerozhoduje zápasy a vůbec, ani toho v posledních letech moc neodehrál. Přesto patří Tomáš Rosický k velkým oblíbencům fanoušků Arsenalu. Dost jasně najevo to „gunners“ dali při sobotním utkání FA Cupu s Burnley, kdy si český záložník zahrál za první tým poprvé od loňského května.

Ještě v prvním poločase si Rosický přes bundu oblékl nátělník a šel rozcvičovat podél lajny. Stadionem zněl jásot fanoušků a patřil právě jemu. Toto vstřícné gesto ocenil český záložník potleskem a uznale kýval hlavou.

Ve druhém poločase se na twitterovém účtu Arsenalu objevil příspěvek, že se šla rozběhat trojice Rosický, Arteta a Walcott a informace byla doplněna o anketu, ´koho by si fanoušci přáli vidět na hřišti´. Vítězem se stal jasně český reprezentační kapitán.

Když v 71. minutě nahradil na hrací ploše talentovaného Iwobiho, fanoušci aplaudovali. Když se dotkl míče, fanoušci…Ano, opět aplaudovali. Bylo znát, že jim hráč s číslem sedm na zádech chyběl a na jeho kreativní nápady se těšili.

Ačkoliv se Rosický v utkání s druholigovým celkem nijak výrazně neprosadil a střídal světlé okamžiky s horšími, fanoušci měli na konci zápasu hned dva důvody k radosti. Arsenal si díky výhře 2:1 zajistil postup do dalšího kola a „Super Tom“ je zpátky a připraven bavit Emirates Stadium.

Tomáš Rosický si užil ovací fanoušků
Tomáš Rosický si užil ovací fanoušků

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud