8. února 2016 • 15:00

Dojatý Terry děkoval fanouškům Chelsea, Van Gaal zuřil

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

„Kapitán, legenda, prostě náš JT.“ To je pro fanoušky Chelsea obránce John Terry. Na Stamford Bridge nebyl v neděli v duelu s Manchesterem United nikdo sledovaný víc. Za „blues“ nastoupil poprvé od chvíle, kdy zjistil, že mu nechtějí nabídnout nový kontrakt a on v létě asi bude balit. „O tom, co bude dál, se teď nejedná,“ řekl Terry. Manažer Guus Hiddink ale vyhlásil, že klub může postoj změnit.



Je mu pětatřicet a v Chelsea je dlouhá léta. Právě proto je pro něj současná situace těžká. „Klub je pro mě tím nejdůležitějším a já bych samozřejmě chtěl v Chelsea zůstat. Ale teď o nové smlouvě nekomunikujeme,“ prohlásil Terry.

2586981:gallery:true:true

Z reakce příznivců Chelsea byl dojatý. Věděl, že ho milují, ale stejně byl při duelu s Manchesterem United naměkko. „Fanoušci byli neuvěřitelní, pro mě jsou to nejlepší fanoušci na světě. Nikdy nezapomenu na to, co pro mě udělali. Vzpomínky budu mít v srdci pořád,“ děkoval za podporu JT.

Spekuluje se, že k novému kontraktu v Chelsea by Terrymu mohlo ještě pomoci vážné zranění Zoumy. Ten nedohrál nedělní duel a teprve další vyšetření potvrdí, jak dlouho bude defenzivní opora mimo hru. Už jen při pohledu na záznam, jak se Zouma zranil, vyvolá mrazení v zádech a dá se tušit, že nepůjde o banální zdravotní problém.

Manažer „blues“ Guus Hiddink řekl, že jasno bude v pondělí. „Ale pokud někdo viděl obrázky z toho zranění, a když si vezmu, jaké s tím mám zkušenosti, vypadá to už teď hodně špatně. Ale na definitivu si musíme počkat,“ prohlásil manažer Chelsea.

Klid po zápase neměl ani manažer United Louis van Gaal. „Rudí ďáblové“ sice ztrácejí na místa, z nichž se dá postoupit do Ligy mistrů, šest bodů, jejich manažer je ale neustále pod palbou médií. Nizozemec válčí s médii a na jakékoliv zmínky o tom, že by jej měl nahradit José Mourinho, už reaguje poměrně vznětlivě. Stejně to vypadalo i po remíze 1:1 na Stamford Bridge.

„Mluvil jste s Edem Woodwardem?,“ vypálil Nizozemec na novináře, který vznesl dotaz směřující k angažování Mourinha. „Takže jste nemluvil s Edem Woodwardem nebo Glazerovými? Takže si jen vymýšlíte nějaký příběh. Na tu otázku nemám odpověď,“ rozčiloval se Van Gaal. Trval na tom, že byl s výkonem na hřišti Chelsea spokojený. „Jen jsme v nastavení ztratili výhru,“ uznal.

Tohle mohla být penalta. John Terry pálí na branku Manchesteru United, bránící Blind se kryje a míč jej zasahuje do ruky. Sudí nepískal. Šlágr skončil 1:1.
Tohle mohla být penalta. John Terry pálí na branku Manchesteru United, bránící Blind se kryje a míč jej zasahuje do ruky. Sudí nepískal. Šlágr skončil 1:1.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud