30. července 2016 • 19:25

Blá, blá, blá. Pogba se ve hvězdné reklamě směje přestupu do United

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sága okolo přestupu Paula Pogby do Manchesteru United se táhne pekelně dlouho. Francouzský záložník plní hlavní stránky novin, média přinášejí každý den nové spekulace. Toho se snaží využít sportovní značka Adidas, která na nic nečekala a se svým klientem Pogbou natočila odvážnou reklamu, ve které vystupují i další světové hvězdy fotbalu.



"Blá, blá, blá." Tak vidí spekulace samotný hráč Juventusu. Alespoň podle reklamy Adidasu, ve které je hlavní tváří. „Nevěřte všemu, co čtete v novinách,“ říká Pogba hned na začátku reklamy, ve které můžete vidět i hvězdy Realu Madrid, Bayernu Mnichov, Manchesteru United či Juventusu.

Výsměšné spojení "blá, blá, blá" použil jako první Pogbův agent Mino Raiola, který takto reagoval na svém Twitteru na veškeré spekulace médií ohledně přestupu svého klienta. Značka, se kterou má Pogba smlouvu, šikovně využila situace a do světa pustila štiplavou reklamu. Možná by se ale člověk nemohl divit, kdyby i Raiolaovo "blá, blá, blá" bylo promyšlenou součástí kampaně...

VIDEO: Reklama Adidasu s Pogbou v hlavní roli

Ať jsou spekulace jakékoliv, na každém šprochu, pravdy trochu. A v tomto případě to vypadá na velmi brzké potvrzení všech úvah. Paul Pogba se podle všeho stane již brzy hráčem Manchesteru United a zároveň nejdražším fotbalistou planety. 

Vše o přestupech ZDE >>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud