12. prosince 2016 • 11:19

Kloppův oblíbenec zase chyboval. Zabíjí tým na hřišti, zlobil se expert

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ach ti brankáři, pomysleli si fanoušci Liverpoolu. Pod palbu kritiky se dostal po zápase s West Hamem (2:2) gólman „Reds“ Loris Karius, který podle expertů mohl chytit obě inkasované branky. „V tuto chvíli na hřišti zabíjí tým,“ prohlásil na adresu oblíbence trenéra Jürgena Kloppa bývalá klubová hvězda Jamie Carragher.



Už se to zdá jako ohraná písnička. V posledních letech si brankáři slavného Liverpoolu čas od času vyberou slabší období a zdaleka nejsou oporami svého týmu. I proto si z Německa do Anglie přivedl trenér Klopp Kariuse. Ten v roli prvního brankáře nahradil Simona Mignoleta, který byl dlouhá léta terčem pospěchu i vlastních fanoušků.

Jenže nová jednička jistotou příliš neoplývá. V minulém kole měl bohužel pro Liverpool velký podíl na tom, že červení prohráli v Bournemouthu, i přestože vedli už 3:1. V nastavení mu totiž vypadla střela domácích a Nathan Aké pohodlně rozhodl o ztrátě kandidáta na titul. Kolo předtím předvedl neuvěřitelnou minelu v rozehrávce proti Swansea. Ta naštěstí na výsledek žádný vliv neměla.

Kuriozity Premier League: Brankář Liverpoolu se šíleně ukopl a zavinil roh
Video se připravuje ...

A v posledním zápase se zase nevyznamenal u obou gólů West Hamu. Přímý kop Dimitriho Payeta měl na ruce, při gólu Michaila Antonia zase podcenil vyběhnutí. „Liverpool měl mít šest bodů. Ale má o pět míň,“ hlesl zklamaně Carragher.

A největší vinu přikládá na bedra německého brankáře. „Trenér Klopp chce prokázat důvěru v hráče, ale on v tuto chvíli zabíjí tým na hřišti,“ nebál se expert kritiky. Podle legendy Liverpoolu by měl ochránce kouče dostat volno a měla by přijít řada na Mignoleta. „Kloppa čeká velké rozhodnutí. Vrátí zpět do hry Mignoleta, anebo podrží Kariuse? Já bych zvolil první variantu,“ dodal.

SESTŘIH Premier League: Liverpool - West Ham 2:2. Kloppův tým opět ztratil
Video se připravuje ...

Podobně to vidí i věhlasný trenér Harry Redknapp. „Je to tenká hranice. Buď Klopp ochrání brankáře na úkor týmu, nebo ho zničí. Ale já bych volil také změnu,“ potvrdil slova svého kolegy.

V boji o titul potřebuje Liverpool spolehlivého brankáře. Kdo se o to pokusí příště?

SESTŘIH Premier League: Bournemouth – Liverpool 4:3. Senzační obrat domácích
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud