31. ledna 2017 • 17:20

Cítím se zrazený, zlobí se vyvrhel Ulloa. Za Leicester už odmítá hrát

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sotva se dořešila tahanice o Dimitriho Payeta, začíná se přitvrzovat v dalším přestupovém boji. Jeho středobod, útočník Leicesteru City Leonardo Ulloa, se narozdíl od svého francouzského protějšku nebál opřít do svého zaměstnavatele na Twitteru. Úřadující mistr Premier League ale odstrčeného forvarda ne a ne pustit...



Není to tak dávno, co byl Ulloa miláčkem Leicesteru a dával důležité góly v druhé lize i slavné Premier League. Jenže v loňské sezoně, ve které se "lišky" staly překvapivým mistrem, hrál druhé housle za útočnou letkou Vardy-Okazaki. V létě přibyli ještě Islam Slimani a Ahmed Musa, kteří v pořadí důležitosti útočníků odsunuli Ullou až na páté místo. A Argentinec sbíral zápasovou praxi po minutkách.

Už před týdnem bouchly saze v jeho agentovi, který nazval jinak velmi populárního kouče Claudia Ranieriho sobeckým egoistou. Leicester mohl nespokojeného střelce pustit hostovat do Galatasaraye, hned dvě nabídky na přestup podal Sunderland. Jenže s Ranierim to ani nehlo, a tak svoji frustraci musel nakonec vyventilovat sám hráč.

SESTŘIH Premier League: Southampton - Leicester 3:0
Video se připravuje ...

"Děkuji všem fanouškům Leicesteru za dva nádherné roky, ale už se zase potřebuji cítit jako fotbalista," napsal ještě klidně v sobotu. Pak Leicester odmítl vylepšenou nabídku Sunderlandu, která činila sedm milionů liber, a vyhlásil, že Argentince prodá minimálně za deset. A Ulloa přitvrdil...

"Při vší úctě k fanouškům, cítím se zrazený Ranierim a zklamaný klubem. Už za Leicester niky nebudu hrát," vyhlásil na Twitteru. Podobné trucování už v lednu vyneslo kýžený přestup Dimitrimu Payetovi, Ullou ale Ranieri stále tvrdohlavě nehodlá pustit. "Vím, že Leonardo je velmi znepokojený, ale my si to nerozmyslíme. Je pro nás důležitý, neprodáme ho," stojí si za svým italský trenér.

Ranieri nadále věří, že Ulloa, který poslední dva zápasy vynechal kvůli zranění stehenního svalu, si svůj postoj ještě rozmyslí. "Leo se ještě neuzdravil, pracuje na tom s naším lékařem. Je to fantastický hráč i člověk, mám v něj důvěru," vyjádřil se trenér úřadujících mistrů do médií.

Důvěra ale očividně není vzájemná, a argentinský útočník se ještě v posledních několika hodinách přestupového období pokusí přesvědčit své zaměstnavatele, aby mu dovolili odejít.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud